ΑΧΑΪΑ: Στο Αίγιο, σήμερα, η 4η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δ.Ε

Η 4η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, πραγματοποιήται αυτή τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στο Αίγιο, ώρα 18.30μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Παρατήματος του Επιμελητηρίου Αχαϊας στην οδό Ελίκης 24. Συμμετέχουν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παρίστανται και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, των Δήμων και των Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Συλλόγων.

Η επιλογή του Αιγίου ήταν μια πρόταση του Επιμελητηριακού και Περιφερειακού Συμβούλου της ΠΑΕΚ κ. Δεληγιάννη Κωνσταντίνου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή, στο πλαίσιο μιας συνολικότερης προσέγγισης για τους τόπους συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα βγαίνει έξω από τα “σύνορα’’ των εδρών των τριών Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Θα δίνεται έτσι η δυνατότητα και σε μικρότερες πόλεις να αναφέρονται στα σημαντικά προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις περιοχές τους, έτσι ώστε και η Επιμελητηριακή κοινότητα να διαμορφώνει σφαιρική άποψη για το σύνολο της κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας της περιοχής μας και να το μετατρέπει σε δράση.

Το νεοσύστατο όργανο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, ενοποιεί τη δράση της Επιμελητηριακής κοινότητας και σε αντιστοιχία με την δράση της Περιφέρειας μπορεί να αναπτύξει δράσεις που θα διευρύνουν την επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα με κύριο προσανατολισμό στις καινοτόμες δράσεις και την εξωστρέφεια καθώς και σε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια.

Προσκαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Συλλόγων καθώς και οι Συνάδελφοι Συμπολίτες και Μέλη του Επιμελητηρίου μας, όπως προσέλθουν και παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα συνεδρίαση.