‘’ Συννεφιασμένη’’ Κυριακή για την Παναχαϊκή

Δεν τα κατάφερε (ούτε) με τον Καραϊσκάκη η Παναχαϊκή,  καθώς ‘’ κόλλησε’’ στο 0-0 με την ομάδα της Άρτας. Παρότι οι <<κοκκινόμαυροι>>από την αρχή είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, εν τέλει τα χρειάστηκαν αφού ο Σούλης κατάφερε να διορθώσει το λάθος του( κάνοντας πέναλτι στον Aleksic) με διπλή επέμβαση στην εκτέλεση πέναλτι του Ψιανού στο 82’ αρχικά, και έπειτα στο σουτ του Aleksic που πήρε το ‘’ ριμπάουντ’’.

Στο πρώτο ημίχρονο για ένα ακόμα παιχνίδι η Παναχαϊκή έμεινε πιστή στο πλάνο της, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο τακτικό σχηματισμό της. Από το πρώτο λεπτό είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως η ομάδα της Άρτας ήταν ‘’ διαβασμένη’’. Σε ένα φτωχό ημίχρονο από φάσεις, ξεχώρισε το όμορφο γυριστό που επιχείρησε ο Μωραΐτης στο 15’ με το αριστερό, αλλά ο Στεφανάκος ήταν εκεί για να στείλει έστω και με δυσκολία την μπάλα κόρνερ.  Οι <<κοκκινόμαυροι>> όσο κυλούσε ο χρόνος έδειχναν να μην έχουν λύσεις, και να είναι ‘’φρακαρισμένοι’’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι <<κοκκινόμαυροι>> ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε αντίθεση με το πρώτο 45’ είδαμε πολλές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, χωρίς όμως οι περισσότερες να βρίσκουν στόχο. Μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, έπειτα από την ανατροπή του Aleksic από τον Σούλη. Παρόλα αυτά ο πορτιέρο της Παναχαϊκής πήρε το ‘’αίμα’’ του πίσω καθώς με διπλή επέμβαση, πρώτα στην εκτέλεση από τον Ψιανού, και έπειτα στο σουτ του Aleksic( που πήρε το ριμπάουντ), κράτησε το μηδέν για τους Πατρινούς. Από εκεί και πέρα η Παναχαϊκή πίεσε για να βρει το πολυπόθητο γκολ που τόσο ήθελε, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στην σκεπαστή κερκίδα μεταξύ των οπαδών της Παναχαϊκής, που διήρκεσε για πολλά λεπτά.

Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής(Σωκράτης Οφρυδόπουλος):

Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος(46’ Πλέγας), Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Φουρλάνος(82’ Μπαστακός), Κολ, Μαυριάς, Ελευθεριάδης(70’ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης

Η ενδεκάδα του Καραϊσκάκη(Μανώλης Παπαματθαιάκης)

Στεφανάκος, Καπίας, Παντίδος, Chrusciel, Καψάλης, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Ψιανός, Aleksic, Κάκκο(77’ Ματθαίου)

Διαιτητές: Γκάμαρης Ανδρέας (Αθηνών)

Παγούρας Βασίλειος (Βοιωτίας)

Νικολάου Χρήστος (Αθηνών)

Κατοίκος Κωνσταντίνος (Αθηνών)

 

του Περικλή Παπαρίζου (sport24patras)