Πάτρα: Ικανοποίηση για τους Παράκτιους Αγώνες του 2019

Στην Πάτρα βρέθηκε κλιμάκιο της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για να δει τα πλάνα και τα σχέδια της προετοιμασίας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

Τα μέλη της επιτροπής έμειναν ικανοποιημένα από αυτά που άκουσαν στην παρουσίαση του Master Plan των αγώνων από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Το κλιμάκιο που βρέθηκε στην Πάτρα αποτελεί την Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Η παρουσίαση του master plan έγινε από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Θόδωρο Μενεγή, τον project manager Νάσο Νασιόπουλο και από μέλη της προετοιμασίας που γίνεται για τη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Πάτρα.

Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν να δουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής την πορεία της προετοιμασίας. Η συνάντηση κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες και εκεί έγινε πλήρη ανάλυση του σχεδίου για την οργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα πάνω στο project που έχει υποβάλει η Πάτρα ότι θα παρουσιάσει.