Απαράδεκτη και εξοντωτική η φυλάκιση της  εργαζόμενης καθαρίστριας

Δήλωση

του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού

του Δήμου Πατρέων

Θόδωρου Τουλγαρίδη

Να αποφυλακιστεί  ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ και να  ΕΠΙΣΡΕΨΕΙ στην εργασία της  η καθαρίστρια, εργαζόμενη σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Βόλου

Θεωρούμε απαράδεκτη και εξοντωτική τη φυλάκιση της  εργαζόμενης καθαρίστριας σε παιδικό σταθμό του Δήμου Βόλου και ζητάμε  να αποφυλακιστεί εδώ και τώρα!

Η εργαζόμενη προσέφερε τις υπηρεσίες της στο σταθμό για 20 σχεδόν χρόνια και  καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη επειδή, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, εργαζόταν με πλαστό “τίτλο σπουδών” ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, ενώ ήταν “απόφοιτη” της Ε’ τάξης του Δημοτικού!

Η αδιανόητη αυτή ποινή, με την οποία το κράτος και η Δικαιοσύνη εξάντλησαν την αυστηρότητά τους, αποτελεί  μια κατάφωρη αδικία σε βάρος μιας φτωχής γυναίκας, που ουσιαστικά δεν αδίκησε κανέναν. Φυλάκισαν την καθαρίστρια, ενώ   οικονομικά και πολιτικά ισχυροί, που αποδεδειγμένα έχουν προκαλέσει ζημίες στο Δημόσιο, παραμένουν στο απυρόβλητο!

 Πήγαν περίπατο, όσα υποκριτικά επικαλούνται, κάθε φορά ορισμένοι – περί “ισότητας απέναντι στο νόμο” και “κράτους δικαίου”!

Να γυρίσει τώρα η καθαρίστρια στα παιδιά της και τη δουλειά της!

Ο πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ

Θ.Τουλγαρίδης