Euroleague: Ματς αποδείξεων για τον Ολυμπιακό κόντρα στην αήττητη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη ουσίας, βαθμολογικής αξίας, αλλά και ηρεμίας στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν την Τρίτη, αλλά δεν προλαβαίνει να τη… χαρεί.

Απόψε (20:45, Novasports 1) υποδέχεται τη Ρεάλ στο ΣΕΦ με στόχο να «χτίσει» πάνω στην εμφάνιση στη Γερμανία και να γίνει η πρώτη ομάδα της Euroleague που κερδίζει φέτος τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει αγωνιστικούς πονοκεφάλους πλην των γνωστών απουσιών των Άξελ Τουπάν και Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ μοίρασε αρκετά «δίκαια» το χρόνο συμμετοχής προχθές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος έξτρα καταπονημένος παίκτης. Ο έλεγχος του ρυθμού, η καλή κυκλοφορία, τα ριμπάουντ και οι σωστές επιλογές στην επίθεση είναι τα βασικά ζητούμενα.

Στον αντίποδα, η «βασίλισσα» έρχεται στην Αθήνα με 8/8 στην Ευρωλίγκα και μία μόλις ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς τους τραυματίες Σέρχιο Γιουλ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Πάμπλο Λάσο έχει ένα τεράστιο ρόστερ σε βάθος και ποιότητα, ενώ ασφαλώς θα θέλει να εκμεταλλευτεί την υπεροπλία σε κορμιά που έχει μέσα στη ρακέτα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).