Survivor 3: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις που συζητούν για τους Διάσημους [εικόνες]

Το πρώτο τρέιλερ του Survivor 3 είναι γεγονός και όλοι τώρα προσπαθούν να βρουν ποιοι είναι οι Διάσημοι που συζητούν ή έχουν κλείσει με τον ΣΚΑΪ και αναμένεται να βρεθούν στον Αγιο Δομίνικο.

Αρχικά έντονα ακούγεται το όνομα της Ελλης Παπαγγελή. Το μοντέλο και ηθοποιός λέγεται πως είπε «όχι» στο Nomads, έτσι ώστε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης του Τούρκου παραγωγού.

Μάλιστα, οι τελευταίες  διαρροές κάνουν λόγο και για έναν τραγουδιστή, ο οποίος έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες του Survivor. Ο εν λόγω τραγουδιστής έχει περάσει και πάλι από ριάλιτι. Όχι όμως επιβίωσης αλλά τραγουδιστικό.

Πρόκειται για τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor 3.

https://www.instagram.com/p/BpTyyPvgs7n/?utm_source=ig_embed

Το τρίτο όνομα που φημολογείται ότι έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor 3 είναι ένας αθλητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται και το όνομα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, του 37χρονου Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος μπορεί να έχει αφήσει εδώ και καιρό τα γήπεδα, αλλά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τον δούμε να μάχεται στην άμμο και στην θάλασσα.

Πάντως μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον ΣΚΑΪ σχετικά με την ομάδα των διάσημων, ενώ όπως φαίνεται και από το καινούργιο τρέιλερ του, η ομάδα των Μαχητών βρίσκεται προς… αναζήτηση.