Υποκριτική «συγγνώμη» Τσουκαλά: Δεν… ήξερα τι σημαίνει πίθηκος [βίντεο]

Με μία «συγγνώμη» εντός πολλών εισαγωγικών και μόνο προς την οικογένεια του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Τάκης Τσουκαλάς φαίνεται να θεωρεί πως έληξε το θέμα με το ρατσιστικό του παραλήρημα κατά του παίχτη του ΠΑΟ.

Φυσικά η… μισή συγγνώμη ήρθε γνωρίζοντας πως πλέον έχει να αντιμετωπίσει και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο του αντιρατσιστικού νόμου.

Ο γνωστός οπαδός και… τηλεοπτική περσόνα του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι τη λέξη «πίθηκος» που εκστόμισε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο μετά το ματς του μπάσκετ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός πριν δύο εβδομάδες, δεν την ανέφερε με διάθεση ρατσιστική, αλλά για να… επικρίνει τη συμπεριφορά του.

Στη συνέχεια ζήτησε μια υποκριτική συγγνώμη μόνο από την οικογένεια Αντετοκούνμπο, «αν πιστεύουν ότι τους έθιξα». Είπε ακόμη: «Και όλα αυτά για μια λέξη που είπα την οποία δεν την εννοούσα και δεν την ήξερα κιόλας». 

Στη συνέχεια όμως ο Τσουκαλάς, ο οποίος φορούσε μία μπλούζα που έγραφε τους νεκρούς στη Μάνδρα και στο Μάτι Αττικής και από κάτω ένα “Δεν Ξεχνώ” είπε ότι το κανάλι στο οποίο βγαίνει δέχτηκε πιέσεις από την κυβέρνηση και επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα επειδή είχε σπεύσει να ποζάρει στο Μαξίμου φορώντας τη φανέλα του Αντετοκούνμπο.

«Εγώ ζήτησα συγγνώμη, εσύ από τα θύματα στο Μάτι γιατί δεν ζήτησες;» είπε με το γνωστό του ύφος.