Τροχαίο Μεσσηνίας: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Νίκου [εικόνες]

Σε κλίμα βαρύ πένθους, ανείπωτης θλίψης και βουβού πόνου η Κυπαρισσία αποχαιρέτησε σήμερα τον 15χρονο Νίκο Τριαλλώνα.

Τον πρώτο από τα τρία θύματα του τραγικού δυστυχήματος που έγινε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, στο ύψος της Τερψιθέας.

Ήταν όλοι εκεί, στενοί συγγενείς, συμμαθητές, συναθλητές, φίλοι , απλός κόσμος που συγκλονίστηκε από αυτή τη συμφορά.

Η εξόδιος ακολουθία του 15χρονου Νίκου Τριαλλώνα

Η εξόδιος ακολουθία του 15χρονου Νίκου Τριαλλώνα

 

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως από την μια στιγμή στην άλλη κόπηκε το νήμα της ζωής του όπως και των άλλων δύο συμμαθητών του. Κανείς δεν μπορούσε να δεχθεί ότι αποχαιρετά ένα 15χρονο παιδί που χάθηκε τόσο πρόωρα, τόσο άδικα , πριν ακόμη προλάβει καλά – καλά να ανοίξει τα φτερά της ζωής του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από την Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και η ταφή έγινε στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.

Η τραγωδία όμως δεν σταματά εδώ, αφού αύριο θα παιχθεί η δεύτερη πράξη του δράματος, καθώς στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου θα γίνει η κηδεία του δεύτερου 15χρονου του Χρήστου Μιρτάι. Ενώ πιθανότατα την Πέμπτη θα κηδευτεί και ο τρίτος 15χρονος της παρέας Ενρίκο Μπουζάνι.

Η πόλη της Κυπαρισσίας και η ευρύτερη περιοχή δεν μπορεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ του τραγικού συμβάντος, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε, πως χάθηκαν έτσι απλά 3 νέα παιδιά, από μια απερισκεψία από ένα εφηβικό ενθουσιασμό. Όλοι πενθούν.

Ο 15χρονος Νίκος Τριαλλώνας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στα Φιλιατρά

Ο 15χρονος Νίκος Τριαλλώνας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στα Φιλιατρά

 

Πηγή: eleftheriaonline.gr