Βόλεϊ γυναικών: Στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν αύριο την Βολερό στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Challenge Cup

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στις Κάννες βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (19/11) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «32» του Challenge Cup με την ισχυρή Βολερό που θα διεξαχθεί την Τρίτη (20/11) στις 21:00.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

«Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα ματς χωρίς την πίεση του φαβορί, μιας και ο αντίπαλος μας παρουσιάζεται σα να έχει τον πρώτο λόγο. Μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εδώ, πριν τον επαναληπτικό στην έδρα μας όπου θα κριθεί η πρόκριση», είπε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Η Βολερό είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλές ξένες και καλές αθλήτριες αλλά και αυτή όπως και εμείς δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο Γαλλικό πρωτάθλημα».

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Βολερό και να αποκτήσει το πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση, η οποία κριθεί στον επαναληπτικό στο Ρέντη την μεθεπόμενη Τρίτη (27/11).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.