(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Νεκρός Εκαβίτης σε τροχαίο – Τραγική ειρωνεία η γυναίκα του που δέχτηκε την κλήση για το συμβάν στην ίδια υπηρεσία που εργαζόταν!

 

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τον 40χρονο πατρινό Σπύρο Μακρυγένη που έχασε τη ζωή σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.

Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου που τον μετέφερε το δικυκλιστή σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου, αλλά λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε λόγω των σοβαρών τραυμάτων του.

Ο πατρινός Σπύρος Μακρυγένης, εργαζόταν στο ΕΚΑΒ της Ναυπάκτου και η σύζυγός του στο ΕΚΑΒ της Πάτρας. Άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

Συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ από την τραγική απώλεια του συναδέλφου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η σύζυγος του άτυχου άνδρα που εργάζεται επίσης στο ΕΚΑΒ είναι αυτή που δέχτηκε τη κλήση για το τροχαίο.

 

 

 

Ο πατρινός Σπύρος Μακρυγένης, εργαζόταν στο ΕΚΑΒ της Ναυπάκτου και η σύζυγός του στο ΕΚΑΒ της Πάτρας.

Ο άτυχος άνδρας μόλις είχε σχολάσει και επέστρεφε στην Πάτρα και στο σπίτι του στην Οβρυά.

Άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιτέας,
όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 41χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου.

Ο 41χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του
τροχαίου ατυχήματος.