ΠΑΤΡΑ: Καταλήψεις και συγκεντρώσεις, για το Πολυτεχνείο, από Φοιτητικούς Συλλόγους – Και σήμερα

Καταλήψεις ενόψει του Πολυτεχνείου αποφάσισαν Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστήμιο Πατρών: Καταλήψεις ενόψει του Πολυτεχνείου αποφάσισαν Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Πατρών με Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποίησαν.

Φυσικό Πάτρας
Ο φοιτητικός σύλλογος Βιολογικού αποφάσισε:
– Κατάληψη της σχολής σήμερα 17/11 εν όψει Πολυτεχνείου και συμμετοχή στο συντονιστικό γενικών συνελεύσεων.
– Κατάληψη του παραρτήματος τις ίδιες μέρες και συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου που θα οριστούν από το συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων.
– Συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 28/11 και κατάληψη της σχολής την ίδια μέρα.

Φιλολογία Πατρών

– Συγκέντρωση αυτό το Σάββατο στις 17 Νοέμβρη, στις 5μμ στην πλατεία Όλγας (επί της οδού Κολοκοτρώνη) και πορεία που θα περάσει από το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα.
– Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την απεργία 28 Νοέμβρη με κατάληψη της σχολής, που έχουν αποφασίσει δεκάδες συνδικάτα και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

– Κινητοποίηση στο επόμενο τμήμα για συγχωνεύεις και ζητήματα σχολής

Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών

Σήμερα 17/11 17:00 η ώρα αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο των φοιτητικών συλλόγων μαζί με σωματεία εργαζομένων, μαθητές και άλλους φορείς στην πλατεία Όλγας. Κατάληψη της Πρυτανείας Δευτέρα με Τετάρτη για το ζήτημα των συγχωνεύσεων. Συμμετοχή στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία στις 28/11. Συντονισμός με τις πολυτεχνικές σχολές για το ζήτημα των συγχωνεύσεων.

Πηγή: Foititikanea.gr