H Μέγκι του GNTM επέστρεψε στο Instagram και οι haters της έστησαν πάρτι [εικόνες]

Η Μέγκι Ντρίο έκανε την πρώτη της δημοσίευση στο Instagram μετά την αποχώρηση της από GNTM και ένα «κύμα» από haters και φανς έσπευσε να της σχολιάσει.

«Πρώτη φωτογράφιση από το GNTM στο μπάνιο και κάπως έτσι ξεκίνησε», έγραψε η Μέγκι περιγράφοντας έτσι την πρώτη της φωτογράφιση από το ριάλιτι.

Η πρώην παίκτρια του GNTM φαίνεται πως παρά την συμπεριφορά της στο παιχνίδι, έχει πολλούς χρήστες του διαδικτύου που την συμπαθούν.

 

Μέσα σε λίγες ώρες τα like στην φωτογραφία πήραν φωτιά, καθώς το μοντέλο συγκέντρωσε περίπου 7 χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια έπεσαν βροχή. «Ά ρε Μέγκι, τι θα κάνουμε χωρίς εσένα;», «Μου λείπεις παραπάνω από όσο περίμενα», «Είσαι θεά, κουκλάρα και απίστευτη, Σ’ αγαπάω», «Έπρεπε να μείνει στο παιχνίδι, αδικήθηκες», «Δεν το πιστεύω οτι βγάλανε εσένα εκτός… ήσουν μακράν η αγαπημένη μου και η πιο όμορφη εκεί πέρα», ήταν μερικές από τα σχόλια που της άφησαν οι θαυμαστές της.

Ωστόσο η Μέγκι δεν είχε μόνο θετικά σχόλια.

 

https://www.instagram.com/p/BqKkIl5nZ7c/?utm_source=ig_embed

«Αν είχαν λίγο χιούμορ εκεί στον Αντ1 θα σε έβαζαν στα καπάκια στο Nomads για αναπληρωματική της Δήμητρας Αλεξανδράκη», έγραψε κάποιος που μάλλον, ενώ ένας άλλος ανέφερε «Από Χανταμπακη έχω να πάρω τέτοια χαρά», ενώ άλλος σημείωσε αναφερόμενος στα σαρδάμ και τα λάθη που έκανε συχνά η Μέγκι: «Δεν πειράζει που έφυγες από το gntm γιατί σαν Φατσέας θα κάνεις τεράστια καριέρα». «Σε ποιο ουράνιο και τόξο κοιτάει η κοπελίτσα» αναρωτήθηκε ένας ακόμα.

Πάντως τα λάθη στην ομιλία της Μέγκι έγιναν αντικείμενο σχολιασμού και για τους θαυμαστές της όπως αυτός που έγραψε: «Ανέβηκε η “μπήχη” της. Θεάρα Μέγκι».

Επίσης δεν έλειψαν και τα κακεντρεχή σχόλια από κάποιους που δεν την συμπαθούσαν από ότι φαίνεται καθόλου.

Αυτό άλλωστε σχολίασε σε όσους έσπευσαν να την κακολογήσουν μία κοπέλα στο Instagram «Ναι μερικές φορές ήταν υπερβολική αλλά αν θέλετε να κάνετε hate πείτε τα με τους δικούς σας γιατί δεν σκέφτεστε την Μεγκι που γυρνάει και ξαφνικά βλέπει όλα τα αρνητικά σχόλια».