(Φωτο)-Πάτρα:Επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου Προαστείου στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των ανθρώπων του Αθλητικού Συλλόγου Προαστείου οι επιτυχίες στον αγωνιστικό και στον οργανωτικό τομέα του πανελλήνιου αγώνα τοξοβολίας κλειστού χώρου όλων των κατηγοριών αθλητών και τόξων με συμμετοχή 138 αθλητών-τριων την Κυριακή 11/11/2018.
Αρχικά σηκώνοντας το βάρος της μεγάλης αυτής πανελλήνιας διοργάνωσης αφού κατάφεραν να απογειώσουν το επίπεδο των αγώνων κλειστού χώρου στο εξαιρετικό γήπεδο Κουκούλι.
Όλα ήσαν άψογα, καθώς η συνεργασία με τους φορείς Π.Ε.Α.Κ., Δήμο Πατρέων και Α.Σ.Γλαύκου ήταν απόλυτα επιτυχημένη, δεχόμενοι τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες από όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα.
Από τους αθλητές μας, πρωταγωνίστησαν οι: Θεοδώρου Μάξιμος με χρυσό στην κατηγορία παμπαίδων, την Μηλιώνη Μαρίνα με χάλκινο στην κατηγορία πανκορασίδων Β και τους μικρούς μας 8χρονους αθλητές να κατακτούν την 4η θέση ο Γιώργος Βλάχος, την 5η θέση ο Καραμούζης Βασίλειος, της 6η θέση ο Σοφιανόπουλος Νικόλαος και την 7η θέση ο Καραμούζης Σωτήριος. Επίσης πολύ καλή παρουσία και κατάρριψη του προσωπικού τους ρεκόρ είχαν ο Βλάχος Νικόλαος κατακτώντας την 9η θέση στην Β κατηγορία ανδρών ολυμπιακού τόξου και στο παραδοσιακό τόξο ο Θωίδης Πολυχρόνης ανεβάζοντας πολύ τις επιδόσεις τους.
Κριτής του αγώνα ήταν το μέλος μας Κάζουρας Γιάννης με εξαιρετική παρουσία και καθοδήγηση στους δόκιμους κριτές.
Συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση έδωσαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τοξοβολίας Συναδινός Πέτρος, ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Κ. Κανελλάκης Νικόλαος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ρώρρος Γεώργιος, ο Θωίδης Πολυχρόνης μέλος του Π.Ε.Α.Κ. και πρόεδροι σωματείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ο Δ.Σ. του Α.Σ.Προαστείου ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη του που στήριξαν την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους, τον Δήμο Πατρέων για την στήριξη και ιδιαίτερα το Π.Ε.Α.Κ. για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη συνεργασία του προσωπικού του.
Ευχόμαστε να συνεχιστούν τέτοιες επιτυχίες.