Αφού έγινε χαμός, ο Χατζηφωτίου τώρα λέει ότι… παρερμηνεύτηκε για τη Χριστοπούλου -Τον διαψεύδει η σύμβουλος του GNTM

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, αφού αποκάλυψε χθες τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Έλενα Χριστοπούλου που γνωρίσαμε όλοι μέσω του GNTM, τώρα τα παίρνει όλα πίσω και δηλώνει έξαλλος!

Όλα ξεκίνησαν μετά από δηλώσεις του στην εκπομπή «Τι λέει;», όπου αποκάλυψε τη σχέση του με τη σύμβουλο του GNTM.

  • Δημοσιογράφος: Η Ελενα Χριστοπούλου είναι μια από τις γυναίκες που έχουν σημαδέψει τη ζωή σας. Τη βλέπετε φέτος;
  • Ζάχος Χατζηφωτίου: Ναι, ναι, ναι.
  • Δ: Τι βλέπετε φέτος;
  • ΖΧ: Τη βλέπω, έρχεται καμιά φορά εδώ, τρώμε μαζί.  Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι, φφφφφ, αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμουνα επτά χρόνια μαζί, την αγαπούσα πάρα πολύ την Έλενα. Η μόνη που έμεινα τόσα πολλά χρόνια μαζί. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ.
  • Δ: Με την Ελενα λέτε έχετε σπάσει το ρεκόρ σας, την επταετία.
  • ΖΧ: Ναι, ναι.
  • Δ: Τι ήταν αυτό που σας κράτησε κοντά της;
  • ΖΧ: Η ομορφιά της και το σώμα της, ήταν πολύ καλοβαλμένη. Και τη βλέπεις πώς είναι ντυμένη. Έχει ταλέντο στο ράψιμο.

Οι δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου προκάλεσαν αντιδράσεις και έφεραν και τη διάψευσαη της ίδιας της Έλενας Χριστοπούλου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά:

«Τουλάχιστον είμαι ωραία, παιδιά, αφετέρου δεν ξέρω να ράβω ούτε κουμπί, ήθελα απλά να το διορθώσω. Τον Ζάχο τον αγαπάω 24 συναπτά έτη και όχι επτά, εκεί έγινε ένα ατόπημα και θα ήθελα να το διορθώσουμε. Ο Ζάχος είναι ο μέντοράς μου, με έχει ορίσει, είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, σχέση δεν είχαμε ποτέ, αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον, οπότε μου πέφτει λίγο μικρός», είπε η σύμβουλος του GNTM, με τον δημοσιογράφο να της λέει ότι του έχει πει ότι ο Χατζηφωτίου είναι πρότυπο αρσενικού: «Είναι, είναι. Και με έχει βοηθήσει και στις επιλογές μου πάρα πολύ, στο γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν εκεί. Από πάντα ήταν εκεί και έχω ζήσει βέβαια όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του. Για να λέμε και την αλήθεια. Τώρα βέβαια αυτά που είπε τα είπε. Αύριο μπορεί να πει άλλα, μεθαύριο μπορεί να πει άλλα. Αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρόνων και εγώ τον αγαπώ».

Και κάπως έτσι σήμερα ο Ζάχος Χατζηφωτίου βγήκε να μαζέψει τα όσα είπε χθες και να τα βάλει με τους δημοσιογράφους.

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι είμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή.Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Είκοσι χρονών ήταν όταν γνωριστήκαμε… ε όχι, δεν πάμε και με ανήλικα! Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε φιλική σχέση… Δεν θα αλλάξουμε επειδή κάποιοι κακοήθεις βρέθηκαν να παραφράσουν τις δηλώσεις μου», είπε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο κ. Χατζηφωτίου στην πρωινή εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη.