ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Ψήφισμα για τον ξαφνικό θάνατο του δημοτικού συμβούλου Ν.Γιαρκιά

Το Δ.Σ. του Δήμου Ερυμάνθου στην έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 12η Νοεμβρίου 2018 μετά από εισήγηση του Δημάρχου Θάνου Καρπή, εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου – (Εντεταλμένου Δ.Σ. – Βοηθού Δημάρχου) πρώην Αντιδημάρχου, πρώην Προέδρου Δημοτικού Συμβούλου, πρώην Προέδρου της Τ. Κ. Καταρράκτη Νίκου Γιαρκιά και απότισης ελαχίστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερυμάνθου θέλοντας να αποτίσει τον επιβαλλόμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα Δημοτικό Σύμβουλο (Εντεταλμένο Δ.Σ. – Βοηθό Δημάρχου) και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Τ.Κ. Καταρράκτη Νίκο Γιαρκιά, που υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί τρεις συναπτές δεκαετίες και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την εργατικότητά του, την ευσυνειδησία του, το ήθος του, καθώς και την αγάπη και το πάθος του για την πρόοδο του τόπου μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

– Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και τη βαθειά του θλίψη προς την οικογένεια του εκλιπόντος Νίκου Γιαρκιά
– Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του
– Να κλείσουν νωρίτερα οι υπηρεσίες του Δήμου, την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του, σε ένδειξη πένθους και προς διευκόλυνση των εργαζομένων να παραστούν στην τελετή.
– Να τελεστεί η κηδεία του εκλιπόντος Δημοσία δαπάνη
– Να κατατεθεί στη μνήμη του στεφάνι εκ μέρους του Δ.Σ. και του Δήμου
– Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος
– Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος
– Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κατά την τελετή της εξόδιου ακολουθίας και τέλος
– Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα την ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Αχαΐας