ΠΑΤΡΑ: Η πρώτη πρόβα για το Ρεκόρ της πόλης – Μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα καρναβαλικού χορού!

Η πρώτη πρόβα για το Ρεκόρ της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, στοn Φάρο, ξεκινώντας έτσι το ταξίδι της κατάρριψης ενός παγκόσμιου ρεκόρ, το οποίο θα ολοκληρωθεί την τελευταία Πέμπτη του Καρναβαλιού.
To 2019 οι Πατρινοί και όχι μόνο, καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα καρναβαλικού χορού, που θα «στηθεί» στους χώρους του Royal Theater στην Πάτρα.
Με μία εύκολη χορογραφία 8 λεπτών (Danza Kuduro) σε λάτιν ρυθμούς, πάνω από 1.000 άτομα θα συγχρονιστούν και θα προσπαθήσουν να χαρίσουν στην πόλη -εκτός από θέαμα- διεθνή αναγνώριση, μέσα από το παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness.
Οι διοργανωτές καλούν τις σχολές χορού, τους συλλόγους, τα γυμναστήρια, τη φοιτητική κοινότητα, τους δασκάλους, τις ομάδες, τα καρναβαλικά πληρώματα και όποιον άλλον θέλει να συμμετάσχει σε μια πρώτη επαφή -επίδειξη- εκμάθηση της χορογραφίας. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις συμβαλλόμενες σχολές όπου μπορούν να μάθουν τη χορογραφία αλλά και να λύσουν όλες τις τυχόν απορίες που έχουν.