Κύπρος: Η Ελληνική Τράπεζα θέτει σε κυκλοφορία την πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα

Την πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα, που θα ενισχύσει το δίκτυο καταστημάτων της, παρουσίασε σήμερα η Ελληνική Τράπεζα, στο Οινοποιείο Άης Αμπέλης στο Καλό Χωριό Κλήρου.Οι κινητές τραπεζικές μονάδες δημιουργήθηκαν μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της τράπεζας προς τις κοινότητες της Κύπρου, κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση, ιδιαίτερα των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, σε τραπεζικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης της τράπεζας στη νέα εποχή, οι μονάδες θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης των πελατών τόσο της Ελληνικής Τράπεζας όσο και της πρώην ΣΚΤ. Οι υπηρεσίες που θα παρέχουν είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται από ένα κανονικό κατάστημα της τράπεζας.

Τα οχήματα των κινητών τραπεζικών μονάδων είναι εξοπλισμένα μεταξύ άλλων με ΑΤΜ, ταμειακούς πάγκους, χώρους καθισμάτων, ενσωματωμένα κλιματιστικά, και με ανελκυστήρες για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες.