ΠΑΤΡΑ: Πολιτική στρατηγική αντεπίθεσης από τον Μ. Χρυσοχοΐδη – Γιατί πέθανε ο γίγαντας ΠΑΣΟΚ

Σύνθημα συσπείρωσης στελεχών γύρω από την πολιτική στρατηγική αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει η Φώφη Γεννηματά και στα αυτοδιοικητικά ζητήματα, επεχείρησε να δώσει χθες στην Πάτρα ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής αφού συναντήθηκε νωρίς το απόγευμα με τα μέλη της ΝΕ Αχαΐας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, διέψευσε ότι θα υπάρξουν διαγραφές στελεχών θα βρεθούν απέναντι στα πρόσωπα που θα στηρίξει επίσημα το κόμμα.
«Προέχει η ενοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων, αυτή τη στιγμή επιδίωξή μας είναι συστράτευση και ενότητα» σχολίασε ο πρώην υπουργός.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ που συνόδευσε χθες στην Πάτρα τον κ. Χρυσοχοΐδη, παρατήρησε πως το κόμμα έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία με τις στηρίξεις για τις Περιφέρειες και εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και για τους δήμους.
«Δεν υπάρχουν χρίσματα με την έννοια όπως την ξέραμε παλαιότερα. Το Κίνημα έχει διατηρήσει τις αυτοδιοικητικές του δυνάμεις, αυτό που προέχει είναι να βρεθούν τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν καλύτερα και τις τοπικές κοινωνίες» ανέφερε.