Αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων: Επικοινωνιακά σόου οι ενέργειες του Ρουβίκωνα

«Οι συνάδελφοι κυκλώθηκαν από 10-15 άτομα που μόνο με την παρουσία τους ήταν απειλητικοί. Ξέρουν οι Ρουβίκωνες ότι είναι υποχρέωση του αστυνομικού οργάνου εάν δηλώσει την ιδιότητά του είναι υποχρεωμένος να επιδείξει και την αστυνομική του ταυτότητα. Εντυπώσεις πάνε να κλέψουν, κάνουν ένα επικοινωνιακό σόου. Αν οι συνάδελφοι δεν έδειχναν την ταυτότητα, θα τους έκαναν ”τούμπανο” στο ξύλο. Ήταν πολλά τα άτομα και δεν υπήρχε περίπτωση να τους σώσει τίποτα», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ 104,6» και στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας.

«Αυτοί οι τύποι δρουν επικοινωνιακά, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, είναι διαβασμένοι. Το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν επικοινωνιακά να ανέβουν στην επικαιρότητα, στα μάτια του κόσμου. Η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι απολαμβάνει μίας ατιμωρησίας και μίας ιδιαίτερης προσοχής ειδικά από το πολιτικό καθεστώς που υπάρχει τώρα. Με αυτές τις πράξεις του προσπαθεί να διαφημιστεί. Δεν είναι ανόητοι άνθρωποι να κάνουν βαριές πράξεις οι οποίες άπτονται στον ποινικό κώδικα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι «στη Θεσσαλονίκη, ο συνάδελφος βρέθηκε για φυσική του ανάγκη τη λάθος στιγμή σε λάθος σημείο. Οι αριστεροί στην Ελλάδα και ειδικά οι Κομμουνιστές έχουν μία ευαισθησία για την παρουσία αστυνομικών στις προσωπικές τους συγκεντρώσεις. Ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση. Η συμπεριφορά από τα μέλη του ΠΑΜΕ απέναντι στον αστυνομικό δεν ήταν και η ενδεικνυόμενη».