(ΦΩΤΟ)-ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Ο Δήμαρχος στον Εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας – «Με τα στελέχη της 116 Π.Μ Αράξου νιώθουμε μέλη της ίδιας κοινωνίας

Στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 116 Πτέρυγα Μάχης Αράξου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, συμμετέχοντας στη Δοξολογία και στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Απευθυνόμενος στους Αξιωματικούς, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Μονάδας καθώς και στις οικογένειές τους, ο κ. Νικολάου, πέραν των ολόθερμων ευχών προς αυτούς, ανέφερε εξ αφορμής της Ημέρας:
«Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, γιορτάζει μαζί με τους φύλακες του εναέριου χώρου μας, τους πιλότους που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με κάθε είδους πρόκληση και με όλα τα άλλα αξιόμαχα και αξιόπιστα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, που τελούν σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση και πάνω απ’ όλα με ισχυρή βούληση υπέρ της ειρήνης και της διεθνούς νομιμότητας .
Τα στελέχη της 116.Π.Μ, τα νιώθουμε ως ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας και φροντίζουμε από κοινού για πολυεπίπεδη συνύπαρξη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προσφάτως εγκαινιασθείς Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στη «Διασπορά» της 116 Π.Μ, που διευκολύνει μέλη οικογενειών στρατιωτικών αλλά και μέλη οικογενειών γειτονικών Τοπικών Κοινοτήτων.
Επίσης, σύντομα, θα προχωρήσουμε στην κατασκευή της Περιφερειακής Οδού Κάτω Αχαΐας – Αράξου, η οποία και θα καταστήσει πιο ασφαλή τη διέλευση εκατοντάδων στρατιωτικών ή εργαζομένων στην 116 Π.Μ».