(ΦΩΤΟ)-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πόλος έλξης το περίπτερο της Περιφέρειας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Λονδίνου

Ολοκληρώθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση World Travel Market που διεξήχθη στο Λονδίνο από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου, με συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, από το περίπτερο της οποίας πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης αλλά και εκπρόσωποι του διεθνούς έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

          Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφτηκε και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας, με τους οποίους συζητήθηκαν οι τουριστικές δυνατότητες της περιοχής αλλά και οι συντονισμένες δράσεις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

          Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας συμμετείχαν σε παράλληλες δράσεις που είχαν προγραμματιστεί από τον ΕΟΤ και είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να προβάλουν τοπικά κρασιά και το τοπικό ηδύποτο Τεντούρα Πατρών.

          Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, στις συναντήσεις που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε στα σύγχρονα μέσα τουριστικής προβολής που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και διαπίστωσε αυξανόμενο τουριστικό ενδιαφέρον για τη Δυτική Ελλάδα από επαγγελματίες του.

       Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη World Travel Market εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και η περιφερειακή σύμβουλος Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.