Στο εδώλιο για ξέπλυμα χρήματος η Καίτη Γαρμπή

Από το εδώλιο του Β΄Τριμελους Πλημμελειοδικείου Αθηνών πέρασε η Καίτη Γαρμπή με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, «απόρροια» της υπόθεσης φοροδιαφυγής ύψους 1 εκατ. ευρώ, στην οποία είχε εμπλακεί η τραγουδίστρια.

Να σημειωθεί πως η Καίτη Γαρμπή είχε δικαιωθεί από τα διοικητικά δικαστήρια, τα οποία της διέγραψαν πρόστιμο ύψους 900.000 ευρώ!

Η Καίτη Γαρμπή κάθισε στο εδώλιο του Β΄’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας  χτες το πρωί προκειμένου να  αντιμετωπίσει την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ΄ εξακολούθηση.

Ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή για τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνους, το δικαστήριο εμφανίστηκε ο συνήγορός της ζητώντας αναβολή για λόγους ουσίας, καθώς έχει σχεδόν μηδενιστεί το πόσο του καταλογισμού και αναμένεται δευτεροβάθμιο δικαστήριο σχετικά με τα χρέη στο Δημόσιο, οπότε και θα ήταν ορθότερο να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις κι έπειτα να εκδικαστεί το ζήτημα της νομιμοποίησης εσόδων.

Ωστόσο, στο άκουσμα της υπόθεσης και της υποβολής του συγκεκριμένου λόγου αναβολής, η εισαγγελέας της έδρας εξήγησε ότι για προσωπικούς λόγους θα πρέπει να απέχει και να εξετάσει το ζήτημα άλλος εισαγγελέας.

Προκειμένου να αποφευχθεί η σημαντική καθυστέρηση που απαιτεί αυτή η διαδικασία, ο δικηγόρος ερωτήθηκε από την έδρα αν υπάρχει άλλος λόγος αναβολής, με τον πρώτο να απαντά ότι ζητά τελικά αναβολή στο πρόσωπο της κατηγορουμένης, η οποία δεν μπορούσε να παρασταθεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο επειδή λείπει για συναυλία στο Λονδίνο.