Για μας υπάρχει μόνο ο αγώνας για τον εργάτη και η πάλη για τα δικαιώματά του

Είναι προφανές πως οι δηλούμενες/νοι ως εκπρόσωποι των Συμβασιούχων Σχολικών Καθαριστριών, έχοντας απολέσει την ψυχραιμία τους, αντιλαμβανόμενες/νοι τις αποχωρήσεις των μελών τους που σιχάθηκαν τα ψέματα, την χρόνια αγωνιστική και συνδικαλιστική τους ανεπάρκεια και ανικανότητα, επιτίθενται με συκοφαντίες και απειλές, συσχετίζοντας επιπλέον την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας με εγγραφή το σωματείο μας.
Επισημαίνουμε πως το ίδιο το υποτιθέμενο Δ.Σ. των συμβασιούχων Σχολικών Καθαριστριών, ξεκίνησε τη φυλλοροή των μελών του με τη διαγραφή όλων εκείνων που είχαν το «θράσος» να αμφισβητήσουν την παράνομη διαδικασία εκλογής του (σημ.: Μη εκλογή διαδικασία εκλογής Εφορευτικής Επιτροπής κλπ.) που είχε και φυσικό επακόλουθο την αποβολή των δήθεν εκπροσώπων τους από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως η επιλογή σωματείου είναι αναφαίρετο δικαίωμα του εργαζόμενου. Ο όρος «φιλικά διακείμενος» σε πρόσωπα και κόμματα, δε μπορεί να βρεί έδαφος στο «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ. ΠΑΤΡΕΩΝ» ! Για μας υπάρχει μόνο ο αγώνας για τον εργάτη και η πάλη για τα δικαιώματά του, έννοιες για τις οποίες το σωματείο μας έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Ιστορία των εργασιακών αγώνων και κανείς λασπολόγος δε μπορεί να αμφισβητήσει!
ΠΑΤΡΑ 3/11/2018

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΤΣΟΥΝΑΣ ΗΛΙΑΣ