(Φωτό-βίντεο)-Greece’s Next Top Model: Οι δύο αποχωρήσεις και η (πάντα) σκληρή Βίκυ Καγιά

To Next Top Model ανεβάζει την θερμοκρασία και η μια αποχώρηση διαδέχεται την άλλη. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχαμε δύο αποχωρήσεις. Η μια ήταν οικειοθελής. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της φωτογράφησης που έκαναν μοντέλα, μια διαγωνιζόμενη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η 22χρονη Γαρυφαλιά Καληφώνη ανακοίνωσε ότι απλά δεν θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι γιατί δεν αντέχει την συμπεριφορά κάποιων κοριτσιών.

 

«Ήταν η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση. Η τρελή αποφάσισε να αποχωρήσει μόνη της. Δεν μου άρεσε γενικά όλο αυτό που γινότανε με τα κορίτσια. Έβλεπα πολλούς ψεύτικους χαρακτήρες να μην βγαίνουνε αληθινοί μπροστά στους κριτές και μου φαινότανε κάποιες φορές ότι οι κριτές δεν το καταλάβαιναν και με ενοχλούσε γιατί εγώ το καταλάβαινα. Χάρηκα πάρα πολύ που έφτασα μέχρι εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου που έφτασε μέχρι τις 15. Είχα πολύ πιο πολλά να δώσω θα τα δώσω έξω», είπε η Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να μεταπείσει την Γαρυφαλιά, ενώ έδειξε τον έντονο εκνευρισμό της για την απόφαση του μοντέλου. Η ανακοίνωση της Γαρυφαλλιάς έφερε προ εκπλήξεως της συμπαίκτριες της, οι οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση της. Μάλιστα, μερικές εξ αυτών σχολίασαν ότι το νεαρό μοντέλο προέβει σε αυτή την κίνηση, καθώς διαπληκτίστηκε με τον σύντροφό του.

Η αποχώρηση της Έλενας Καλλιοντζή
Στην συνέχεια, η Βίκυ Καγιά, προχώρησε κανονικά τις διαδικασίες για την αποχώρηση του κοριτσιού με την λιγότερο καλή επίδοση στην αποστολή που του τέθηκε. Για άλλη μια φορά η Βίκυ Καγιά άσκησε σκληρή κριτική στα τρία κορίτσια που ήταν προτεινόμενα για αποχώρηση. Τελικά η φωτογραφία που δεν έπεισε την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων, ήταν αυτή της Έλενας Καλλιοντζή.

«Έλενα λυπάμαι πάρα πολύ, δεν βοήθησες καθόλου τον εαυτό σου», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια η οποία της έδειξε την πόρτα της εξόδου.