Aυτά τα 10 χαρακτηριστικά έχουν οι άντρες που ερωτευόμαστε

Oι γυναίκες μπορεί να είναι κατά βάση εγκεφαλικά πλάσματα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν εντυπωσιάζονται και από μερικά απλά, καθημερινά πράγματα που κάνει ένας άντρας και που αφορούν στην εμφάνισή του, τις κινήσεις του στο χώρο, τη συμπεριφορά του και τον κάνουν τόσο μα τόσο ερωτεύσιμο.

Πότε λοιπόν μας αρέσει ένας άντρας; Tι είναι αυτό που μπορεί να κάνει; Τι είναι αυτό που μπορεί να φοράει; Tι είναι αυτό που μπορεί να αισθάνεται; Ποιες απλές συνήθειές του βρίσκουμε ερωτεύσιμες;

1. Όταν φοράει κοστούμι ( και του πάει ),βγάζει το σακάκι και σηκώνει τα μανίκια του πουκαμίσου του αμέριμνος.

2. Όταν σου φερθεί, ιπποτικά, όπως ας πούμε, να κρυώνεις εσύ εκεί δίπλα κι εκείνος βγάζει το μπουφάν του και σε σκεπάζει παίρνοντάς σε αγκαλιά.

3. Ο άντρας με στολή. Στρατιωτική, αθλητική, αν εξαιρέσουμε την αποκριάτικη, όλες οι άλλες είναι πραγματικά φετίχ.

4. Ένας άντρας που κλαίει. Που λυγίζει. Που τσαλακώνεται. Θέλεις να τον κάνεις μεγάλη αγκαλιά.

5. Όταν βγάζει τη μπλούζα του. Πόσο υ-π-ε-ρ-ο-χ-ο να το βλέπεις και την ώρα του σεξ αλλά χωρίς να έχει πάρει είδηση ότι τον κοιτάς.Κάτι μέσα σου φτερουγίζει.

6. Όταν έχει ένα σκύλο ή μια γάτα ή ένα μικρό αδερφάκι και τα αγαπάει και τα προσέχει και παίζει μαζί τους. Μόνο αγάπη γι αυτόν τον άντρα.

7. Όταν χρειαστείς κάτι και πάει να το βρει για εσένα ότι ώρα κι αν είναι όσο πολύ κι αν πρέπει να ψάξει κι όταν σε περιποιείται πχ. σου μαγειρεύει ή σε φροντίζει όταν είσαι άρρωστη.

8. ‘Οταν φτιάχνει κάτι ή όταν κάνει κάτι και το κάνει πραγματικά καλά.

9. ‘Οταν βλέπεις ότι οι άλλοι τον θαυμάζουν κι εκείνος δεν ψωνίζεται.

10. ‘Οταν αγαπάει τη μαμά του με σωστό όμορφο τρόπο και είστε καλά και οι τρεις μαζί.