Αλ Κελαϊφί: «Να μπει το VAR στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ιανουάριο»

Οργισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι (1-1), για την 4η αγωνιστική του Champions League, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαιφί.

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς σκοντάψαμε. Είμαστε ακόμα εδώ και θα παίξουμε τους επόμενους δύο αγώνες για να κερδίσουμε, να πάρουμε έξι βαθμούς και να προκριθούμε», ανέφερε αρχικά ο Αλ Κελαιφί στα γαλλικά ΜΜΕ.

«Είδα τις εικόνες μετά τον αγώνα και μπορώ να πω ότι υπήρχε ένα πέναλτι στον Μπερνάρ και ο Καγεχόν ήταν οφσάιντ στο δικό τους τέρμα. Χρειαζόμαστε πραγματικά το VAR στο Champions League το συντομότερο δυνατόν, ίσως ήδη από τον Ιανουάριο. Έχουμε χάσει δύο βαθμούς από δύο σφάλματα διαιτησίας» πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας.

Το ίδιο υποστήριξε και ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ, ο οποίος ανέφερε: «Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και στο δικό τους γκολ, υπήρχε οφσάιντ. Όμως πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά.