Το ροκάνισμα του χρόνου είναι η μόνη πολιτική στην οποία επιδίδεται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθυστερώντας την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Δήλωση του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου Βουλευτή Αχαΐας,
Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του Κινήματος Αλλαγής.

Το ροκάνισμα του χρόνου είναι η μόνη πολιτική στην οποία επιδίδεται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθυστερώντας την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο Υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης συνεχίζει την τακτική των επιλεκτικών και αποσπασματικών ενημερώσεων για το έργο του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου και του νέου φορέα διαχείρισης του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου. Στη λογική της ¨κατάτμησης¨ επέλεξε και αυτή τη φορά να ενημερώσει, μαζί με τους φορείς και την Περιφέρεια, μόνο τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο! Συνέχισε τους σχεδιασμούς επί χάρτου και την υποσχολογία για υποτιθέμενες ενάρξεις των έργων. Επί της ουσίας, θυμίζω ότι το έργο της Πατρών – Πύργου θα είχε ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια με τον προηγούμενο σχεδιασμό, ενώ με την κατάτμηση του κ. Σπίρτζη και με μεγάλες καθυστερήσεις τρία χρόνια μετά, το έργο παλεύει να ξεκινήσει και παραμένει μισό, αφού 2 από τις 8 εργολαβίες είναι ακόμα στον αέρα. Αυτό είναι έργο του κ. Σπίρτζη. Όσο για το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου για άλλη μια φορά εξήγγειλε την παράταση της αναμονής για την πρόταση της Κυβέρνησης. Το ροκάνισμα του χρόνου είναι η μόνη πολιτική στην οποία επιδίδεται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθυστερώντας την ανάπτυξη της περιοχής μας.