Σκληρή απάντηση Κοτζιά σε Ν.Δ με αιχμές για Καμμένο

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με στόχο και τον Πάνο Καμμένο, έδωσε ο Νίκος Κοτζιάς. «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».

Nikos Kotzias@NikosKotzias

Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία

 

Νωρίτερα η ΝΔ είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Στη Νέα Δημοκρατία είχε απαντήσει και ο υπουργός Άμυνας: «Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ…». Ανακοίνωση επίσης για το θέμα εξέδωσαν και οι ΑΝΕΛ: «Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου “Χιούι”.

Ο Νίκος Κοτζιάς, πάντως, θα δώσει το παρών ξανά αυτή την εβδομάδα με ομιλία του στις 7 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η Κίνηση “Πράττω”. ΌΠως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η κίνηση ιδεών ΠΡΑΤΤΩ Ν. Ροδόπης στις 7 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει στην πόλη μας τον πρώην Υπουργό εξωτερικών και πρόεδρο της κίνησης ιδεών ΠΡΑΤΤΩ κ. Νίκο Κοτζιά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Κοτζιάς θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει» στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ την ίδια ημέρα και ώρα 19:00.

Πηγή: news247.gr