(Φωτο)-Κόρη παλαίμαχου θρύλου του ΠΑΟΚ μπαίνει στο «My Style Rocks»

Στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες θα μπει μία παίκτρια – έκπληξη,  η Θεσσαλονικιά
Πατρίτσια Κόρφα.



Η 24χρονη μελαχρινή είναι έχει χιλιάδες followers στο Instagram, έχει δικό της κατάστημα ένδυσης στη συμπρωτεύουσα, αλλά και κόρη του Τζον Κόρφα.

Ο πατέρας της, ο Ελληνοαμερικανός παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ, είναι από τους μπασκετικούς θρύλους του δικεφάλου του βορρά και έχει συνδυάσει το όνομά του με τις κατακτήσεις όλων των ευρωπαϊκών τίτλων (Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων, Κόρατς) με τους δύο από τους τέσσερις συλλόγους που αγωνίστηκε.

Πριν λίγους μήνες το SDNA συνάντησε και γνώρισε από κοντά την κόρη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, η οποία σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξή της μίλησε για τις ασχολίες της στην καθημερινότητά της και αποκάλυψε πως το highlight με την γροθιά του «Τεν-Τεν» του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα το είδε πρώτη φορά όταν πήγαινε στην τρίτη λυκείου!

Πες μας λίγα λόγια για σένα…

«Είμαι η Πατρίσια Κόρφα είμαι 24 ετών και είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να τελειώσω το πανεπιστήμιο στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων και παράλληλα δουλεύω στην προσωπική μου επιχείρηση».

Με τι ασχολείσαι:

«Αυτή τη στιγμή τελειώνω το πανεπιστήμιο στη διοίκηση επιχειρήσεων και επειδή βιάστηκα λίγο να ασχοληθώ με το αντικείμενο που σπουδάζω, «διοικώ» την επιχείρηση μου που έχει να κάνει με γυναικεία ενδύματα με το όνομα Patricia Store».

Θεωρείς δύσκολη την καθημερινότητα σου, η οποία συνδυάζεται με σπουδές και δουλειά:

«Από την στιγμή που ακολουθώ ένα επάγγελμα που μου αρέσει και το επέλεξα, κάτι το οποίο είναι πολύ βασικό και ήμουνα αρκετά τυχερή που είχα την δυνατότητα να το ασκήσω, παρόλο που είμαστε σε πολύ δύσκολες εποχές, οπότε δε θα έλεγα πως είναι δύσκολη, είναι μια φυσιολογική καθημερινότητα εργαζόμενου. Ήταν δύσκολη όταν ήμουνα πιο μικρή γιατί δεν έζησα ποτέ παραδοσιακή ελληνική φοιτητική ζωή, οπότε δεν είναι κάτι δύσκολο απλά έχω μια περισσότερη πίεση με τα μαθήματα μου σε περιόδους εξεταστικής».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: SDNA