(Βιντεο-Φωτο)-Νεκρό ανδρόγυνο από την Ηλεία σε τροχαίο στην Κόρινθο

Φρικτό τροχαίο, νταλίκα συγκρούστηκε με ΙΧ με δύο νεκρούς στην Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου πλησίον των Διοδίων Καλαμακίου στον Ισθμό.

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες στο Ι.Χ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κατοικούσε στο Χαλάνδρι Αττικής, και για τον απεγκλωβισμό τους από τα συντρίμμια χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε καταγωγή από την Ηλεία με τον 82χρονο Θ.Ρ. από το Πράσινο, που αποτελούσε και τον προορισμό του ταξιδιού τους και την 85χρονη σύζυγό του, Ε.Κ. με καταγωγή από τη Μίνθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα (2.11.2018) το πρωί, στο 73ο χιλιόμετρο, παράλληλο οδικό δίκτυο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών-Κορίνθου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 82χρονος

ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 85χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με Δ.Χ. Ελκυστήρα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 82χρονου και της 85χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 8 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 4 οχήματα.

 

 

 

 

 

Πηγή: korinthostv.gr