Χαλκιδική: 35χρονος ρήμαζε όλα τα εξοχικά

Ο «ποντικός» τρύπωσε σε 11 εξοχικές κατοικίες από τις οποίες άρπαξε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα άλλα αντικείμενα, αλλά ακόμη και τα ρούχα και τα… σεντόνια – Η συνολική αξία της λείας του υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 11.000 ευρώ

Περίμενε να τελειώσει η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών και να φύγουν οι ιδιοκτήτες από τα εξοχικά τους για να αναλάβει… δράση, ένας 35χρονος Έλληνας διαρρήκτης που ξεκίνησε να «χτυπά» στα τέλη Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της Φούρκας στην Χαλκιδική!

Από τότε και ως τα τέλη του Οκτωβρίου, ο «ποντικός» τρύπωσε σε 11 εξοχικές κατοικίες από τις οποίες άρπαξε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα άλλα αντικείμενα, αλλά ακόμη και τα ρούχα και τα… σεντόνια! Η συνολική αξία της λείας του υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 11.000 ευρώ.

Η δράση του 35χρονου εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μουδανιών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Πηγή: Πρώτο Θέμα