Κρήτη: Ένοχοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του φιλάθλου στο Ηρόδοτος-Εθνικός

Η υπόθεση του Κώστα Κατσούλη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Σεπτέμβριο του 2014 – Ο οπαδός του πειραϊκού συλλόγου είχε δεχθεί επίθεση στην εξέδρα και κατέρρευσε στο γήπεδο

Ένοχοι κρίθηκαν τελικά και οι τρεις κατηγορούμενοι για το θάνατο του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα το Σεπτέμβριο του 2014 σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας είxε προτείνει την αθώωση των δύο εξ αυτών, ενώ τώρα πλέον αναμένονται οι ποινές, που θα τους επιβληθούν.

Η απόφαση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε ικανοποίηση και ανακούφιση στην οικογένεια του άτυχου 46χρονου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, κάθισαν οι δύο νεαροί, 35 και 29 ετών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε 16 και 13 χρόνια αντίστοιχα, αλλά και ένας 27χρονος, ο οποίος αν και πρωτόδικα είχε αθωωθεί, ο αντιεισαγγελέας εφετών άσκησε έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φίλαθλος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και κατέρρευσε εντός του γηπέδου.

Αρχικά είχε νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του είχε μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα.

Πηγή: www.cretapost.gr