(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Επιβεβαίωση του SkaiPatras.gr για τις “καραμπόλες” στην τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ από τις κρίσεις – Διάδοχος του Κ. Στεφανόπουλου ο Ν. Κοτρωνιάς – Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής του νομού

ΝΕΟΤΕΡΑ

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας – όπως είχε γράψει το SkaiPatras.gr – ως ακολούθως:

Ο Νικόλαος Κοτρωνιάς μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, τοποθετείται Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, θέση που κατείχε ο προαχθείς στο βαθμό του Υποστράτηγου Κωνστατίνος Στεφανόπουλος.

Τα καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, αναλαμβάνει ο Βασίλης Τσούρας.

 

1_0.jpg

Αστυνομικός Διευθυντής Κεφαλληνίας, τοποθετείται ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Στην Ηλεία στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή, μετακινείται ο μέχρι πρότινος Διοικητής της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Απόστολος Μαρτζάκλης.

Αστυνομικός Διευθυντής Κεφαλληνίας, τοποθετείται ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Βασίλης Διαμαντόπουλος.

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε υποστράτηγο προάγεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Παραμένει ως Ταξίαρχος ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Νικόλαος Κοτρωνιάς.

Πολύ πιθανά, από τη μετακίνηση του  κ .Στεφανόπουλου σε υψηλόβαθμη θέση της ιεραρχίας της ΕΛΑΣ, τη θέση του καταλάβει  ο κ. Κοτρωνιάς και αντ’ αυτού, εφόσον πάρουν το βαθμό του Ταξίαρχου, πιθανά τον διαδεχθεί ένας από τους νυν Αστυνομικούς Διευθυντές κ.κ Μαρτζάκλης και Τσούρας.