Αντώνης Κανάκης: Πού πάει μετά τον ΑΝΤ1;

Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1, το κανάλι «βράζει». Σύμφωνα με όσα γράφει στο Down Town η Φανή Πλατσατούρα, στους διαδρόμους του σταθμού επικρατεί ανακούφιση από τη μία, με συγκεκριμένα διευθυντικά στελέχη να τονίζουν πως «ευτυχώς έφυγε ο Κανάκης και θα μπορέσουμε να βγάλουμε πρόγραμμα» και μια διάχυτη αγωνία από την άλλη, για την επόμενη μέρα.

Για τον Αντώνη Κανάκη, η επόμενη μέρα δείχνει ευοίωνη. Και αυτό γιατί μέσα σε μια μόλις ώρα, από τη στιγμή που δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησης, δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από όλα τα μεγάλα κανάλια της χώρας. Ακόμη και από το υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άνθρωπος μέσα από το team του, αποκαλύπτει πως «γνωρίζοντας τον Αντώνη δεν νομίζω ότι θα κλείσει άμεσα κάποια νέα συνεργασία. Τη συγκεκριμένη επιστολή την επιμελούνταν επί τρεις εβδομάδες θέλοντας να είναι απόλυτα καλυμμένος, ηθικά και νομικά. Φανταστείτε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να συμφωνήσει με ένα νέο κανάλι. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε την οδηγία να συνεχίσουμε κανονικά να εργαζόμαστε για τις εκπομπές. Μάλιστα, για να μην μας δημιουργήσει ανασφάλεια, περίμενε πρώτα, να κοινοποιηθεί η επιστολή παραίτησης στα Μέσα και ύστερα μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Πριν λίγες ώρες γυρίσαμε και το trailer του Ράδιο Αρβύλα».

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Κοντομηνά να έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον Αντώνη Κανάκη, δίνοντάς του λευκή επιταγή: «Έλα στον ALPHA και θα έχεις ό,τι ζητήσεις. Όλα δικά σου». Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει πότε, πού και με ποιους όρους θα γίνει το τηλεοπτικό comeback του Αντώνη Κανάκη. Το σίγουρο είναι ότι θα λείψει».