Μάκης Γιατράς: «Η ομάδα αρνήθηκε να χάσει»

Εμφανώς ικανοποιημένοι από την σπουδαία νίκη επί της Μπεσίκτας με 80-72 ήταν οι άνθρωποι του Προμηθέα, με τον Μάκη Γιατρά να τονίζει στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την αναμέτρηση, ότι η ομάδα του έκανε κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις:

Μάκης Γιατράς (Προπονητής Προμηθέα): «Σήμερα τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών αλλά σήμερα η ομάδα αρνήθηκε να χάσει. Μας υποστήριξε ο κόσμος, που ουσιαστικά μας δίνει τα φτερά για να πετάξουμε. Είναι μαζί μας, βοηθώντας μας και τον ευχαριστούμε πολύ. Αφιερώνουμε τη νίκη στο κόσμο. Τα παιχνίδια είναι πολλά και πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Παίζουμε με τη ψυχή μας και θα φτάσουμε όπου μπορούμε, πάντα παλεύοντας. Η Μπεσίκτας είναι μια τεράστια ομάδα, από τις καλύτερες σε όλη τη διοργάνωση».

Για τον Παρκς:

«Θέλω να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στον Παρκς. Από την Δευτέρα είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται και θα έφευγε από την ομάδα, αλλά έμεινε μαζί μας για να μας βοηθήσει απόψε και όσο αγωνίστηκε, τα έδωσε όλα. Τον ευχαριστώ πολύ, τόσο προσωπικά, όσο και σαν σωματείο».

Για τους τραυματίες:

«Ο Έλις έπαθε διάστρεμμα και για αυτό δεν αγωνίστηκε μετά το ξεκίνημα. Ο Λίποβι έχει τράβηγμα στο δικέφαλο, ενώ ο Κατσίβελης κάθε μέρα είναι και καλύτερα και προσπαθεί συνεχώς».

Νίκος Γκίκας (Παίκτης Προμηθέα): «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για για την σπουδαία νίκη. Ήρθε σε ένα παιχνίδι που είχαμε απουσίες και ουσιαστικά δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί βασικοί παίκτες να μην αγωνιστήκαν, αλλά τα δώσαμε όλα. Ο Μπράουν μας κράτησε στο παιχνίδι με την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Για την δική μου απόδοση δεν έχω κάτι να πω Είμαι χαρούμενος που ευστόχησε σε κάποια σουτ και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει».

Ντούσκο Ιβάνοβιτς (Προπονητής Μπεσίκτας): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά κάναμε λάθη σε κομβικά σημεία του αγώνα. Έπαιξε φυσικά ρόλο και εξαιρετική άμυνα του Προμηθέα, ειδικότερα στα τελευταία λεπτά, που δεν μας άφησε να παίξουμε όπως θέλαμε».