Ποιος ακριβοθώρητος σταρ έρχεται στην πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη στο Celebrity Travel στο Open TV

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, o Νίκος Κοκλώνης φιλοξένησε στο Celebrity Travel την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μαζί με την οποία περιηγήθηκαν σε αγαπημένα τους μέρη στο Lala land, την πόλη των Αγγέλων και έδρα των μεγαλύτερων αστέρων του Χόλιγουντ –την πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το σπίτι της Ελληνίδας ηθοποιού και του συντρόφου της, Πάνου Βλάχου.

Φέτος ο Mr. Travel ξεκινά τη σεζόν σε νέο κανάλι, στο ολόφρεσκο Open TV, με πρώτο καλεσμένο τον ακριβοθώρητο για τις τηλεοπτικές εκπομπές ηθοποιό Πάνο Βλάχο. Έκπληξη δεν είναι μόνο ο καλεσμένος της πρεμιέρας, αλλά και ο ίδιος ο προορισμός: η Κόστα Ρίκα, ένα μέρος εξερεύνησης και περιπέτειας που ταιριάζει γάντι με την ιδιοσυγκρασία του Πάνου Βλάχου, ο οποίος, όπως πολλές φορές έχει δηλώσει, λατρεύει να βγαίνει από την comfort zone του.

Koklonis_-Vlahos

 

Ούτως ή άλλως, το πιο πράσινο κρατίδιο της Κεντρικής Αμερικής προσφέρεται για εξτρίμ καταστάσεις. Σαφάρι κροκοδείλων και εναέριες βόλτες σε τροπικές ζούγκλες είναι η μια όψη της συνάντησης Νίκου και Πάνου, με στιγμές που φτάνουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο.

Το σασπένς, όμως συνεχίζεται όταν οι δύο άντρες θα βρεθούν μαζί στο τζακούζι και ο Νίκος θα ρωτήσει τον Πάνο τα πάντα –μεταξύ άλλων και κατά πόσο είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια με τη γυναίκα της ζωής του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, στην οποία έχει αφιερώσει και τον πρόσφατο δίσκο του, με το τραγούδι του «Λαχείο» να κλείνει με τη φράση «καλημέρα έρωτά μου, θες να κάνεις τα παιδιά μου;». Θέλει ο Πάνος η Ιωάννα να κάνει τα παιδιά του;

Τις απαντήσεις θα πάρουμε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.