Νίκος Πατσιαρίκας: Ο DJ της Κατερίνας Κανούργιου είναι πολύ «καυτό» αγόρι

Ο DJ Pitsi (κατά κόσμον Νίκος Πατσιαρίκας), όπως είναι γνωστό, είναι ένας από τους νέους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο οποίος «ντύνει» με την μουσική του την εκπομπή «Ευτυχείτε»!

 

https://www.instagram.com/p/BpSQuCeHIMT/?utm_source=ig_embed

Ο DJ Pitsi γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη και μεγάλωσε στο Λιτόχωρο Κατερίνης. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και, μετά τις σπουδές του, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Ο πιο θετικός DJ δεν διστάζει στις εμφανίσεις του να αφήσει για λίγο τα decks να χορέψει με τον κόσμο, ενώ έχει κάνει κοινές εμφανίσεις με καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Σάκης Ρουβάς και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα μουσικά events σε Ελλάδα και Κύπρο. Δισκογραφικά, μας συστήθηκε μέσα από το τραγούδι «Turn Off The Lights» όπου συνεργάζεται με την Josephine, ενώ ακολούθησαν τα «Mi Amor» με την Animado και το «Jacuzzi».

Εκτός από τα DJ set του, ο Pitsi τραβάει τα βλέμματα και στα social media: το account του στο Instagram έχει δεκάδες φωτογραφίες που δεν περνούν απαρατήρητες!

 

https://www.instagram.com/p/BoOng9RHXzf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BnOS9B0Hfax/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BimPbZynbtp/?utm_source=ig_embed