Αυτό ο κ. Πετρόπουλος πρέπει πλέον να αντιληφθεί

Δήλωση καταγγελία της Έλενας Κονιδάρη για ραντεβού με τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

«Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου επρόκειτο να παραστώ σε προκαθορισμένο ραντεβού με την Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», στην διάρκεια της οποίας ως μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας θα ενημερωνόμουν για τα προβλήματα του προσωπικού και του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Και ενώ το ραντεβού είχε προκαθοριστεί σε συνεννόηση ανάμεσα στον Πρόεδρο και το πολιτικό μου γραφείο, με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι οι πόρτες ήσαν κλειστές και ο Κ. Πετρόπουλος απών.
Παρόντες ήσαν μόνον τα μέλη της ΑΚΕ, τα οποία και κατήγγειλαν την απουσία του Προέδρου και των υπολοίπων μελών της Διοίκησης.
Χαρακτήρισαν δε τη συμπεριφορά του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων απέναντι σε ένα πρόσωπο που επισκεπτόταν το Νοσοκομείο με κομματική ιδιότητα προκειμένου να ακούσει και να προωθήσει τα προβλήματα των εργαζομένων στον Τομέα Υγείας της ΝΔ, ως απαράδεκτη.
Με ενημέρωσαν επίσης, ότι την προηγούμενη ημέρα ο κ. Πετρόπουλος υποδέχτηκε «μετά Βαΐων και Κλάδων» την αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ, έχοντας φροντίσει πρώτον να κινητοποιήσει για την συγκεκριμένη υποδοχή εργαζόμενους (χωρίς επιτυχία) και δεύτερον να μεριμνήσει ώστε στον χώρο της συνάντησης να υπάρχουν ακόμη και τηλεοπτικά συνεργεία.
Και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή την συνάντηση, όπως και σε όλες τις άλλες που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία πολιτικών και κομμάτων (και σε αντίθεση με την σημερινή συμπεριφορά του κ. Προέδρου), οι εκπρόσωποι της ΑΚΕ συμμετέχουν
Είναι λοιπόν προφανές ότι η λογική των «δύο μέτρων και σταθμών» από την πλευρά του κ. Πετρόπουλου δεν συνάδει με το πνεύμα ενότητας που θα πρέπει να διακατέχει το συνδικαλιστικό Κίνημα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μείζονα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και να επιλυθούν θέματα που η σημερινή Κυβέρνηση έχει συσσωρεύσει στα Νοσοκομεία.
Οι εποχές που το κομματικό Κράτος «βασίλευε» στον χώρο της Υγείας έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και οι πολίτες δεν επιλέγουν τους συνομιλητές τους ανάλογα με τις πολιτικές τους αποχρώσεις, αλλά με κριτήριο τις ανάγκες και τα προβλήματά τους.
Και αυτό ο κ. Πετρόπουλος πρέπει πλέον να το αντιληφθεί»