Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης σύμφωνα με το Forbes [λίστα]

Η Σοφία Βεργκάρα είναι μία από τις πιο αστείες ηθοποιούς της τηλεόρασης και δεν αποτελεί έκπληξη ότι βρίσκεται στη λίστα με τις υψηλότερα αμειβόμενες τηλεοπτικές σταρ στο Χόλιγουντ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» εισέπραξε το αξιόλογο ποσό των 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο 1η Ιουνίου 2017 και 1η Ιουνίου 2018, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Κολομβιανή ηθοποιός κερδίζει αρκετά από τον ρόλο της στην κωμωδία, αλλά τα συμβόλαια με την εταιρεία μηχανών καφέ SharkNinja Cafe και η αλυσίδα επίπλων Rooms To Go έχουν διπλασιάσει το εισόδημα της από εκείνο της δεύτερης ηθοποιού στη λίστα.

H Σοφία Βεργκάρα κέρδισε 42,5 εκατ. δολ. σε ένα χρόνο, φωτογραφία: apimages H Σοφία Βεργκάρα κέρδισε 42,5 εκατ. δολ. σε ένα χρόνο, φωτογραφία: apimages

Η Κέιλι Κουόκο κέρδισε το 95% των ετήσιων αποδοχών της, των 24,5 εκατομμυρίων δολ. από τον ρόλο της στο «Big Bang Theory». Η σειρά της αποφέρει το τεράστιο ποσό των 900.000 δολ. ανά επεισόδιο.

Τρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 23,5 εκατομμύρια δολάριαΤρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια

Τρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey’s Anatomy» πέτυχε μία πολύ καλή συμφωνία, τώρα στην 15η σεζόν.

Στην τέταρτη θέση είναι η Μαρίσκα Χαργκιτέι από τη δικαστική σειρά «Law & Order: SVU» με 13 εκατ. δολάρια έσοδα ετησίως, στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Τζούλι Μπόουεν από τη σειρά «Modern Family» με 12,5 εκατ. δολάρια.

Στην έκτη θέση  η Μαγίμ Μπιαλίκ με 12 εκατ. δολάρια έσοδα «Big Bang Theory»Στην έκτη θέση η Μαγίμ Μπιαλίκ με 12 εκατ. δολάρια έσοδα «Big Bang Theory»

Στην έκτη θέση φιγουράρουν η Μαγίμ Μπιαλίκ με 12 εκατ. δολάρια έσοδα «Big Bang Theory» και η Μελίσα Ράους επίσης με 12 εκατ. δολάρια.

Στη θέση οκτώ η Κέρι Ουάσινγκτον από το «Scandal» με 11 εκατ. δολάρια, στη θέση εννέα η Κλερ Ντέινς από το «Homeland» και στην 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS με 8,5 εκατ. δολάρια.

Στη 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS με 8,5 εκατ. δολΣτη 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS με 8,5 εκατ. δολ

Τρεις ηθοποιοί δεν συμπεριελήφθησαν στη λίστα: η Ρόμπιν Ράιτ, η Μίντι Κάλινγκ και η Πριγιάνκα Τσόπρα.
Η Ράιτ δεν γύρισε νέα επεισόδια του «House of Cards» την περίοδο σύνταξης της λίστας, η Κάλινγκ είχε ακύρωση στο «The Mindy Project». Μικρότεροι ρόλοι οδήγησαν σε μείωση των αποδοχών της Πριγιάνκα Τσόπρα, η οποία το 2017 είχε κέρδη 10 εκατομμυρίων δολαρίων.