Απαράδεκτη και προκλητική η καταγγελία Κονιδάρη

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση-καταγγελία της Κας Κονιδάρη προς το Σωματείο μας, έχω να πω τα εξής:
Στα πλαίσια της επίσκεψης της Κας Κονιδάρη στο Νοσοκομείο πράγματι μου ζητήθηκε Συνάντηση με το Σωματείο μας. Μια συνάντηση όπου υπήρξε μια λάθος συνεννόηση, δεδομένου ότι δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα προς εμάς για σήμερα. Την περιμέναμε για αύριο.
Αυτήν την λάθος συνεννόηση, την συζητήσαμε με την Κα Κονιδάρη και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, στην συνάντηση που είχα μαζί της κατά την περιοδεία μου στους χώρους δουλειάς για την προετοιμασία της αυριανής κινητοποίησης και μάλιστα κατά την έξοδό της από το Γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου και μάλιστα πολύ πριν χρειαστεί να κατέβει στο Σωματείο.
Δεν ξέρω μετά απ΄ αυτές τις εξηγήσεις, όπου της έδωσα και το πλαίσιο των αυριανών μας κινητοποιήσεων και αφού συμφωνήσαμε να βρεθούμε μια άλλη ημέρα, κατανοώντας κι΄ αυτή ενώπιον κι΄ άλλων μελών του Δ.Σ τον φόρτο της σημερινής μας δουλειάς, ποιοι ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν έξω από τις κλειστές πόρτες του Σωματείου.
Εκπλήσσομαι ειλικρινά γι΄ αυτήν της την κίνηση, γι΄ αυτήν την καταγγελία, η οποία σαφώς σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει να κάνει με το γεγονός της μη συνάντησής μας, για το οποίο το ξανατονίζω υπήρξαν οι σχετικές αμοιβαίες εξηγήσεις.
Δεν ξέρω αν την πείραξε η χθεσινή μας συνάντηση με την αντιπροσωπεία του συγκεκριμένου Κοινοβουλευτικού κόμματος, ή η πρόσφατη συνάντησή μας με τον Κοινοβουλευτικά υπεύθυνο του Τομέα Υγείας της Ν.Δ τον Κον Φωτήλα και προέβη σ΄ αυτήν την καταγγελία, η οποία εκτιμώ ότι είναι υποβολιμαία από την ΔΑΚΕ Νοσοκομείου, την μετονομαζόμενη σε ΑΚΕ, αν λάβω υπ΄ όψιν μου και την σχετική τους και εκ των υστέρων ακατανόητη απειλή…….περί έκδοσης καταγγελίας, πουλώντας προφανώς εκδούλευση και προστασία…….
Εκείνο που ξέρω και ευθαρσώς θα πώ είναι ότι ούτε εγώ ούτε το Σωματείο, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα παίξουμε με τα παιχνίδια των πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας….
Ας βρούν άλλο πεδίο και άλλο επίπεδο να αντιπαρατεθούν.
Λυπάμαι πολύ για την στάση τους και την πρακτική τους……

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Σωματείου

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ