ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ: Η αστυνομία για το τροχαίο με νεκρό 21χρονο οδηγό στην επικίνδυνη στροφή του Γομοστού – Ι.Χ ανετράπη και προσέκρουσε σε κολόνα!

ΝΕΟΤΕΡΑ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, που συνέβη χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Βουπράσιου.

Ειδικότερα, 21χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη 36χρονο ημεδαπό, από αιτία που διερευνάται, έχασε τον έλεγχο τον οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του οχήματος.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την διαπίστωση των αιτιών και συνθηκών πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος.

ΧΘΕΣ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Νέα Εθνική Πατρών Πύργου στο ύψος του Γομοστού,σε εκτροπή οχήματος, το οποίο φαίνεται να προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και κατέληξε σε χωράφι.

Εκεί “έσβησε” ένας  άτυχος 21 χρονος. Ο νεαρός σχεδόν εκσφενδονίστηκε από το όχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της μεγάλης στροφής της εθνικής οδού στο ύψος του Γομοστού, σημείο που θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα της Πατρών Πύργου λόγω της μεγάλης κλίσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε κολόνα. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Το αυτοκίνητο κατέληξε ανάποδα λίγο έξω από το δρόμο.

Αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ, όμως για τον έναν από τους δύο, ήταν ήδη αργά. Ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.