(Φωτο)-Λεοπάρ: Από τις πασαρέλες, στην ντουλάπα σας!

Με μία μικρή βόλτα στα μαγαζιά, δεν θα μπορούσε κάποιος να μην παρατηρήσει τα έντονα λεοπάρ prints στα φθινοπωρινά και χειμερινά ρούχα. Άλλωστε, τέτοια ένταση και αντίθεση σε σχέδιο και χρώμα δύσκολα κρύβεται! Αναμφισβήτητα, λοιπόν, το λεοπάρ animal print είναι πλέον ΠΑΝΤΟΥ!

Έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και κάποια χρόνια, αλλά φέτος έχει απογειωθεί με το να μεταφέρεται σαν print σε τσάντες, παπούτσια, κασκόλ, παλτά, φορέματα και ολόσωμες φόρμες.

Όσο εντυπωσιακό είναι, κρύβει και κινδύνους να γίνει φτηνό και κιτς, γι’ αυτό θέλει προσοχή τι είδους λεοπάρ θα επιλέξετε, σε τι χρώμα, πόση επιφάνεια θα καλύπτει και πώς θα το συνδυάσετε.

Αν επιλέξετε το κλασσικό λεοπάρ, δένει πολύ αρμονικά με παστέλ χρώματα, όπως παστέλ ροζ ή κίτρινο, όπως επίσης και με μαύρο ή καφέ. Ανάλογα πού έχετε τοποθετήσει το λεοπάρ, συνδυάστε το με μονόχρωμο πανωφόρι και αξεσουάρ, εκτός είστε από τις τολμηρές που μπορούν να φορέσουν total leopard look.

Βρήκαμε τα ωραιότερα λεοπάρ φορέματα της αγοράς και στα παρουσιάζουμε για να διαλέξεις:


Η Σοφία Μαρούση είναι φοιτήτρια στο 3ο έτος στο τμήμα Fashion Design στο κολλέγιο ΑΚΤΟ, ενώ παράλληλα φοιτά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα «Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας». Έχει ολοκληρώσει από μικρή ηλικία κύκλους σεμιναρίων στη σχολή «Athens Fashion Club», όπως επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα υφασματολογίας, ραπτικής και πατρόν στο «Fashion School Romina Karamanea». Το 2016 συμμετείχε σε online courses του Parsons School of Design της Νέας Υόρκης. Το νεαρό της ηλικίας της, την κάνει ιδιαίτερα δραστήρια και ενεργητική, «κυνηγάει» οτιδήποτε αφορά τη μόδα, την τέχνη, τα social media και το marketing. Λατρεύει τα ταξίδια, εμπνέεται από street και political art, αγαπά το καλό γούστο και το διαχρονικό χαρακτήρα του στυλ.