Προσλήψεις 341 ατόμων από 36 δήμους σε όλη τη χώρα

Σε προσλήψεις 341 ατόμων προχωρούν 36 δήμοι όλης της χώρας. Οι θέσεις που παρουσιάζει σήμερα η aftodioikisi.gr, αφορούν όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ).

Συνοπτικά:

1)Ν.Π.Δ.Δ.: «Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας Δ. Σερβίων-Βελβεντού»: Πρόσληψη 6 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ.: «Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας Δ. Σερβίων-Βελβεντού», που εδρεύει στα Σέρβια της Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για διδασκαλία στο Ωδείο του ΝΠΔΔ για το ημερολογιακό έτος 2018-2019, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με ωριαία αποζημίωση, 8μηνης διάρκειας, συνολικά έξι (6) ατόμων-Δασκάλων Μουσικής και Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

2ΤΕ/ΔΕ Δάσκαλοι Κλασικής Κιθάρας, ΝΠΔΔ «Π.Α.Π.Κ.Μ.» Δ.Σερβίων-Βελβεντού, Σέρβια Κοζάνης
1ΤΕ/ΔΕ Δάσκαλος Πιάνου, ΝΠΔΔ «Π.Α.Π.Κ.Μ.» Δ.Σερβίων-Βελβεντού, Σέρβια Κοζάνης
2ΤΕ/ΔΕ Δάσκαλοι Αρμονίας, ΝΠΔΔ «Π.Α.Π.Κ.Μ.» Δ.Σερβίων-Βελβεντού, Σέρβια Κοζάνης
1ΤΕ/ΔΕ Δάσκαλος Φλάουτου, ΝΠΔΔ «Π.Α.Π.Κ.Μ.» Δ.Σερβίων-Βελβεντού, Σέρβια Κοζάνης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρεία ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας Δ. Σερβίων-Βελβεντού», Τ.Κ. 505 00, Σέρβια Κοζάνης Δ. Μακεδονίας.

Πληροφορίες στο τηλ. 24640 21577, (εργάσιμες ημέρες, 10.00π.μ.-14.00μ.μ.).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 15-10-2018 έως και 24-10-2018, (10.00π.μ.-14.00μ.μ.)

2) «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος» Παπάγου-Χολαργού: Πρόσληψη 6 ατόμων

«Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος» (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Παπάγου-Χολαργού, που εδρεύει στον Παπάγο της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» (ΠΑγΟ) μέσω Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Περιόδου 2018-2019, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με ωριαία αποζημίωση, 8μηνης διάρκειας, συνολικά έξι (6) ατόμων-Γυμναστών-τριών και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και εμπειρία στην προπόνηση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, για τη δημιουργία νέων τμημάτων, ΔΟΠΑΠ, Παπάγος Αττικής
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Αντισφαίρισης και εμπειρία στην προπόνηση και οργάνωση Ακαδημιών Tένις, ΔΟΠΑΠ, Παπάγος Αττικής
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης και εμπειρία στην προπόνηση και οργάνωση Ακαδημιών Μπάσκετ, ΔΟΠΑΠ, Παπάγος Αττικής
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ορχηστρικής, ΔΟΠΑΠ, Παπάγος Αττικής
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Παραδοσιακών Χορών, ΔΟΠΑΠ, Παπάγος Αττικής
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Πάλης και γνώσεις – εμπειρία στην εκπαίδευση και οργάνωση τμημάτων Πολεμικών Τεχνών, ΔΟΠΑΠ, Παπάγος Αττικής.
Τα προγράμματα στα οποία θα απασχοληθούν οι ανωτέρω Π.Φ.Α. θα είναι : α) «Άθληση και Γυναίκα» β) «Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία» γ) «Άσκηση Ενηλίκων» δ) «Παιδί και Αθλητισμός» ε) «Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία» στ) «Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία» κ.λ.π.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
«Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος» (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Παπάγου-Χολαργού, Γραμματεία, Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου, Τ.Κ. 156 69, Παπάγος Αττικής.

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6543879.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 17-10-2018 έως και 26-10-2018, (09.00π.μ.-14.00μ.μ.)

 

 

 

3) Ν.Π.Ι.Δ.«Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης»: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Ν.Ι.Δ.Δ. «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» (ΚΔΕΔΑΜ), που εδρεύει στους Αμπελοκήπους της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για τις ανάγκες των Δημοτικών Γυμναστηρίων της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

2ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ΚΔΕΔΑΜ, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης Κ. Μακεδονίας.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
Ν.Π.Ι.Δ. «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.), Δημοτικό Ωδείο, 28ης Οκτωβρίου 59, Τ.Κ. 561 23, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης Κ. Μακεδονίας.

Πληροφορίες στο τηλ.: 2310 726668.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 17-10-2018 έως και 29-10-2018,

4) «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μετσόβου»: Πρόσληψη 2 ατόμων

«Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μετσόβου», που εδρεύει στο Μέτσοβο της Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μετσόβου για το «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Μετσόβου» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-08-2019 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Νηπιαγωγών, ΚΕΔΜ-ΚΔΑΠ, Μέτσοβο Ιωαννίνων Ηπείρου
1ΠΕ Δασκάλων, ΚΕΔΜ-ΚΔΑΠ, Μέτσοβο Ιωαννίνων Ηπείρου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
«Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μετσόβου», Ν.Χ. Αβέρωφ 2, Τ.Κ. 442 00, Μέτσοβο Ιωαννίνων Ηπείρου, (υπόψη κ. Μπούμπα Κορίνας).

Πληροφορίες στο τηλ.: 26560 42825.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 16-10-2018 έως και 25-10-2018

5) Δήμος Βέλου-Βόχας: Πρόσληψη 5 ατόμων

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας, που εδρεύει στο Ζευγολατιό της Π.Ε. Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (Καθαριότητας-Ηλεκτροφωτισμού) του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά πέντε (5) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

5ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρων), Ζευγολατιό Βέλου-Βόχας Κορινθίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
Δήμος Βέλου-Βόχας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Γενικής Διοίκησης, Γραφείο Προσωπικού, Τ.Κ. 200 01, Ζευγολατιό Βέλου-Βόχας Κορινθίας.

Πληροφορίες στα τηλ.: 27413 60504-507.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 19-10-2018 έως και 29-10-2018

 

 

6) Δήμος Σιντικής: Πρόσληψη 8 ατόμων

Ο Δήμος Σιντικής, που εδρεύει στο Σιδηρόκαστρο της Π.Ε. Σερρών της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

8ΥΕ Εργάτες-τριες Καθαριότητας, Σιδηρόκαστρο Σερρών Κ. Μακεδονίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
Δήμος Σιντικής, Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, Ελευθερίου Βενιζέλου 34, Τ.Κ. 623 00, Σιδηρόκαστρο Σερρών Κ. Μακεδονίας, (υπόψη κ. Μπιζέκη Αφροδίτης).

Πληροφορίες στο τηλ.: 23233 50213.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 18-10-2018 έως και 29-10-2018

 

7) Ν.Π.Δ.Δ.: «Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας Πειραιά»: Πρόσληψη 50 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ.: «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας» (Ο.Π.Α.Ν.) Πειραιά, που εδρεύει στον Πειραιά της Π.Ε. Πειραιώς της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2018-2019, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με ωριαία αποζημίωση, 8μηνης διάρκειας, συνολικά πενήντα (50) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

10ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα: Ασκ. για όλους, Ελλ. παρ. χοροί (γνώσεις αεροβικής, γιόγκα, ρυθμικής), ΟΠΑΝ Πειραιά Αττικής

18ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα: υδατ/ση, πετοσφαίριση, κολύμβηση (γνώσεις aqua aerobic,, πιλάτες, γιόγκα), ΟΠΑΝ Πειραιά Αττικής

7ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα: Ευρωστία – υγεία, αθλ. δρόμοι (γνώσεις ρυθμικής, ενόργανης), ΟΠΑΝ Πειραιά Αττικής

6ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα: συγχ. κολυμβ, ενόργανη (γνώσεις ρυθμικής, ζούμπα, baby swimming), ΟΠΑΝ Πειραιά Αττικής
9ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα: ποδοσφ, αντισφαίριση(γνώσεις αεροβικής), ΟΠΑΝ Πειραιά Αττικής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 60 ετών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του Ο.Π.Α.Ν. (www.opanpireas.gr) και θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση (Έντυπο με κριτήρια επιλογής) με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας» (Ο.Π.Α.Ν.) Πειραιά, Καραγεώργη Σερβίας 6, Πλαζ Βοτσαλάκια, Τ.Κ. 185 33, Καστέλλα Πειραιά Αττικής.

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 4136355.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 20-10-2018 έως και 29-10-2018, (08.30π.μ.-13.30μ.μ.)

 

8) Δήμος Ιεράπετρας: Πρόσληψη 3 ατόμων

Ο Δήμος Ιεράπετρας, που εδρεύει στην Ιεράπετρα της Π.Ε. Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους κατά την περίοδο 2018-2019 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας με λήξη 30-06-2018, συνολικά τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής ανεξαρτήτως ειδικότητας, Ιεράπετρα Λασιθίου Κρήτης
1ΠΕ Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση σε άτομα με αναπηρίες ή με προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε ειδικά προγράμματα, Ιεράπετρα Λασιθίου Κρήτης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
Δήμος Ιεράπετρας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, Δημοκρατίας 31, Τ.Κ. 722 00, Ιεράπετρα Λασιθίου Κρήτης, (υπόψη κ. Λιαπάκη Εμμανουέλας).

Πληροφορίες στα τηλ.: 28423 40363.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 23-10-2018 έως και 01-11-2018

9) Ν.Π.Δ.Δ.: «Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία & Πολιτισμός Δ. Ηγουμενίτσας»: Πρόσληψη 10 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ.: «Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία & Πολιτισμός Δ. Ηγουμενίτσας», που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα της Π.Ε. Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2018-2019, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-08-2019 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά δέκα (10) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

3ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι, για την στελέχωση των δομών: Β΄ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – Γ΄ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ του Δήμου Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας Ηπείρου

5ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων, για την στελέχωση των δομών: 1άτομο Β΄ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ – 1ατομο Γ΄ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ – 2άτομα ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ – 1άτομο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΥΒΟΤΩΝ (με έδρα Πλαταριά του Δήμου Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας Ηπείρου)

2ΥΕ Καθαριστών-τριών, για την στελέχωση των δομών: Α΄ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ & ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΕΡΔΙΚΑΣ Δήμου Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας Ηπείρου.
Η έναρξη ή συνέχιση της σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι ο φορέας/δομή θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), σύμφωνα με τους εν γένει κανόνες του θεσμικού πλαισίου που τον/την διέπει, για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Περίοδος 2018-2019).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία & Πολιτισμός Δ. Ηγουμενίτσας» (Π.Α.Κ.Π.Π.) Δ. Ηγουμενίτσας, Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού, Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 461 00, Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας Ηπείρου, (υπόψη κας Μ. Κυβράνογλου).

Πληροφορίες στα τηλ.: 26653 60020 και 26653 60021.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 24-10-2018 έως και 02-11-2018

 

 

10) «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής»: Πρόσληψη 13 ατόμων

Η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής» (ΔΚΕΠΠΑΚ), που εδρεύει στην Κομοτηνή της Π.Ε. Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, για την υλοποίηση των Γενικών και Ειδικών Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με ωριαία αποζημίωση, 8μηνης διάρκειας, μεγάλης διάρκειας περιόδου 2018-2019, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

13ΠΕ Φυσικής Αγωγής, με κριτήρια αξιολόγησης σύμφωνα με το οργανωτικό πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ΔΚΕΠΠΑΚ, Κομοτηνή Ροδόπης Α.Μ.Θ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
«Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής» (ΔΚΕΠΠΑΚ), Γρ. Μαρασλή 4 (δίπλα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κομοτηνής), Τ.Κ. 691 00, Κομοτηνή Ροδόπης Α.Μ.Θ.

Πληροφορίες στο τηλ.: 25310 36783.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 19-10-2018 έως και 29-11-2018,
(εργάσιμες ημέρες & ώρες)

 

11) Πρόσληψη συγκοινωνιολόγου στο Δ. Καλαμαριάς

 

12) Προσλήψεις 2 ατόμων στο Δ. Βόρειας Κυνουρίας

15) Δ. Αθηναίων: Προσλήψεις 35 ατόμων στο ΚΥΑΔΑ

16) Προσλήψεις 8 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο Δ. Λευκάδας

17) Προσλήψεις 5 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο Δ. Ορεστιάδας

18) Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δ. Μυκόνου

19) Προσλήψεις 7 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο Δ. Καλαμάτας

20) Προσλήψεις 6 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο Δ. Χαϊδαρίου

21) Προσλήψεις 10 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Λέσβου

22) Πρόσληψη διοικητικού υπαλλήλου στο Δ. Παξών

24) Προσλήψεις βρεφονηπιοκόμων στο Δ. Ερμιονίδας

25) Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δ. Αποκορώνου

26) Προσλήψεις 12 ατόμων στη ΔΕΥΑ Λάρισας

27) Προσλήψεις 2 ατόμων στο Δ. Αγρινίου

28) Προσλήψεις 5 ατόμων στο δήμο Μεταμόρφωσης

29) Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δ. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

30) Προσλήψεις 50 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δ. Πειραιά

31) Προσλήψεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Ιεράπετρας

33) Πρόσληψη χειριστή μηχανήματος στο Δ. Ευρώτα

34) Πρόσληψη παιδιάτρου στο Δ. Παλαιού Φαλήρου

35) Πρόσληψη διευθυντή στη ΔΕΥΑ Σελίνου

36) Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δ. Ηγουμενίτσας