(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Όχι μόνο δεν κάνει πίσω στην κόντρα με Πελετίδη, αλλά το “διασκεδάζει” κιόλας ο Ν.Νικολόπουλος- Σε τούρτα η δημαρχιακή βίλα της “κατακραυγής”!

Για τον Πελετίδη είναι πικρό, αλλά το χιούμορ συμπολίτη είναι αντικειμενικά γλυκό και ευχάριστη η έκπληξη που ένιωσε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μόλις παρέλαβε μια τούρτα – ομοίωμα της επίμαχης βίλας του κόκκινου δημάρχου στα Αραχωβίτικα. Ο χιουμορίστας συνδημότης έδωσε έμφαση στον αυθαίρετο μαντρότοιχο, που εμποδίζει την πρόσβαση των λουομένων στη θάλασσα.
Όσο για τη συνέχεια της ευγενικής χειρονομίας του συμπολίτη μην έχετε καμιά αμφιβολία.
Πρώτος – πρώτος «γκρεμίστηκε ο μαντρότοιχος» από τα … δόντια του βουλευτή και των συνεργατών του, που τίμησαν δεόντως την γλυκιά προσφορά.
Ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής φύλαξε ένα κομμάτι και για τον δήμαρχο Κώστα Πελετιδη ούτε διαψεύδεται, ούτε επιβεβαιώνεται.
Ανεξάρτητα από το ευχάριστο διάλειμμα του Αχαιού βουλευτή, είναι ειλικρινείς οι ευχές του,για καλό δημαρχιακό τέλος του απερχόμενου Κώστα Πελετίδη και στη συνέχεια για μια ειρηνική, ανεπαίσχυντη και Χριστιανική διαδρομή στον ιδιωτικό βίο του.