ΠΑΤΡΑ: “Σκληρό ροκ” από Κουτσούμπα και Νικολόπουλο με “χορό” δηλώσεων για τη βίλα Πελετίδη – “Κανίβαλοι-νεκρόφιλοι” ο ένας, “γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί…” ο άλλος!

Ενώπιον πολιτικών στελεχών από την ευρύτερη αριστερά αλλά και αυτοδιοικητικών, συνεργαζόμενων με την παρούσα δημοτική αρχή, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε σκληρή λεκτική επίθεση από το ”Πάνθεον” στους επικριτές του Κώστα Πελετίδη.
Δεν ”φωτογράφισε” πρόσωπα, αλλά ήταν ευνόητο πού κατευθύνονταν τα βέλη. Ο κ. Κουτσούμπας είπ ότι στην Πάτρα «έχουν λυσάξει κανίβαλοι και οι νεκρόφιλοι του αντικομμουνισμού που θέλουν να μας γυρίσουν πίσω».
Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε σε «προβοκάτσιες και χυδαία πολιτική που καλλιεργούν οι μονίμως γονυπετείς τζογαδόροι, τα κάθε είδους απολειφάδια, χρησιμοποιώντας χρηματιζόμενους αυλοκόλακες της εξουσίας και των μέσων παραπληροφόρησης».
Και κατέληξε λέγοντας ότι ο επικριτές «θα πάρουν την απάντησή τους, στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα πως, για το ΚΚΕ, όσοι υποτιμούν και μιλούν επιτιμητικά για το Δήμαρχο, ανήκουν φύσει και θέση στα άκρα…

«ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ;»
Θολό τοπίο, με ακόμη πιο σκοτεινό το μέλλον που προδιαγράφεται, κατά τον γγ της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος, για τις εργατικές και λαϊκές τάξεις στην «μετα-μνημονιακή» εποχή.
«Η καπιταλιστική ανάπτυξη δεν προχωρά τόσο ”ρόδινα” όσο θέλει να την εμφανίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι «η πρόσφατη αναταραχή στο Χρηματιστήριο αποδεικνύει πως το κλίμα εφησυχασμού και κανονικότητας, που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση, είναι τελείως επίπλαστο».
Εν συνεχεία κατήγγειλε απόπειρα κυβερνητικών κύκλων να «συγκαλύψουν τα αντικειμενικά προβλήματα του εγχώριου τραπεζικού τομέα», μιλώντας για την «ωρολογιακή βόμβα, η οποία λέγεται κόκκινα δάνεια».
«Η συζήτηση επικεντρώνεται στο αν θα μειωθούν ή όχι οι συντάξεις, γιατί θέλουν να συζητάμε τι δεν θα χάσουμε και όχι τι πρέπει να πάρουμε πίσω» εξήγησε, αναφέροντας ότι ακόμη και αν «ο κατώτατος μισθός αυξηθεί κατά 30 ευρώ, έχει ήδη υποχωρήσει κατά 150».
Για τα εργασιακά ανέφερε ότι το ΚΚΕ εμφανίζεται δικαιωμένο για επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ «αφού ο αντιλαϊκός νόμος -δολοφόνος που τον είχε χαρακτηρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή- τώρα από σκέτος νόμος Βρούτση έχει γίνει πλέον ”δολοφονικός” νόμος Βρούτση – Αχτσιόγλου».

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από τη σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ, που με την μέχρι τώρα στάση της έχει αποδείξει ότι επιδιώκει να προστατέψει τον τοπικό πειθήνιο υπηρέτη της κομματικής νομενκλατούρας της.
Η απάντησή μου σε όσα ακούστηκαν από το στόμα του Γενικού Γραμματέα στην Πάτρα είναι μόνο αυτή: «Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί…».
Ευτυχώς, οι αγνοί κομμουνιστές της Πάτρας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, τους έχουν πλέον καταλάβει… Αυτά μεταξύ άλλων είπε σε αλλεπάλληλες πρωινές συνεντεύξεις ο ανεξάρτητος Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής σε απάντηση των όσων είπε από την Πάτρα ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας αναφορικά με την κριτική που ασκείται στο Κομουνιστή δήμαρχο της Πάτρας.
Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος επίσης σε γραπτή ανακοίνωση του σημειώνει :
«Πληροφορούμενος στη Μόσχα όπου βρίσκομαι τις αναφορές του ΓΓ του ΚΚΕ κατά την ομιλία του στην Πάτρα, θα ήθελα να τον πληροφορήσω ότι ο τελευταίος κομμουνιστής ηγέτης βρίσκεται σε μαυσωλείο, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο στο οποίο βρίσκομαι.
Ο ίδιος, με τη στάση του, απλά το αποδεικνύει.
Αποδεικνύει, επίσης, ότι ο δήμαρχος της Πάτρας, πάνω και από δήμαρχος είναι πειθήνιος υπηρέτης της κομματικής νομενκλατούρας του. Γι’ αυτό και πρέπει να μένει «ανέγγιχτος», ακόμα και όταν αποκαλύπτεται η υποκρισία του δήθεν «προστάτη των λαϊκών τάξεων», αλλά και ο πανικός του για ένα σπίτι και έναν μαντρότοιχο στη θάλασσα, που τα πραγματικά παλικάρια θα τον γκρέμιζαν μόνα τους.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πια παλικάρια στην ηγεσία του ΚΚΕ.
Ούτε έστω σώφρονες…
Υπάρχουν μόνο οπορτούνες, κύριε Γενικέ. Κάτι που οι πραγματικοί, αγνοί κομμουνιστές αυτής της πόλης και αυτής της χώρας, δυστυχώς για εσάς, το έχουν καταλάβει προ πολλού».