ΠΑΤΡΑ: Η φιλανθρωπική βραδιά με τίτλο “Τραγουδώντας στο Μουσείο”

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική βραδιά με τίτλο “Τραγουδώντας στο Μουσείο”, πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού οι “Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών” και η “Εφορία Αρχαιοτήτων Αχαϊας”, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο φουαγιέ του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, με στόχο την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής.

Τη μουσική εκδήλωση απόλαυσε πλήθος παρευρισκομένων στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου, με την ευγενική συμμετοχή του καλλιτεχνικού μουσικού σχήματος «ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ», υπό τη διεύθυνση της κ. Λένας Σουρμελή (Soprano) και σολίστ τους, κ. Χρύσας Πανταζοπούλου (MezzoSoprano), κ. Ανδρέα Καλλιβωκά (Βαρύτονος), καθώς στο Πιάνο βρέθηκε η κ. Olena Fedko. Το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και επίσημοι καλεσμένοι ΧΧΧ, που δήλωσαν με την παρουσία τους τη στήριξή τους στο καλλιτεχνικό εγχείρημα συμπαράστασης στους πληγέντες Ανατολικής Αττικής.

Τέλος, τη βαθιά ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση και την προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε τις προσδοκίες, εξέφρασε ο Πρόεδρος των Φίλων του Μουσείου, κ. Νίκος Δούρος, απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό στο κλίμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης που κυριάρχησε στη διάρκεια της βραδιάς.