Ο Σπίρτζης διαψεύδει Κοτζιά: Δεν άκουσα τον Καμμένο να λέει για τον Σόρος

Κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να υποβαθμίσουν τις καταγγελίες του παραιτηθέντος Νίκου Κοτζιά για τα όσα συνέβησαν στο Υπουργικό Συμβούλιο, διαψεύδοντας τα λεγόμενα του πρώην Υπουργού Εξωτερικών.

Σήμερα, μετά το πρωτοσέλιδο της Αυγής που κάνει λόγο για «ψεκασμένα σενάρια συνωμοσίας», ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας σε ερώτηση για τις καταγγελίες Καμμένου, ότι η ελληνική κυβέρνηση πήρε χρήματα από τον Σόρος, σχολίασε ότι δεν άκουσε ποτέ τέτοια πράγματα από τον Καμμένο.

Ο Νίκος Κοτζιάς έχει δηλώσει ότι αυτή ήταν η αιτία που οδηγήθηκε σε παραίτησή του. Γιατί ο Πάνος Καμμένος αμφισβήτησε την ηθική του ακεραιότητα, κάνοντας λόγο για χρηματισμό και μαύρα χρήματα απο τον Σόρος, και πρόσθεσε μάλιστα ότι κανείς δεν απάντησε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας μέσα στο Υπουργικό, παρά μόνο εκείνος.

Τι είπε ο Χρήστος Σπίρτζης για τις καταγγελίες Καμμένου:

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης στο ραδιόφωνο 104,6. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Τι είπε ο Νίκος Κοτζιάς για τον Καμμένο και τα χρήματα του Σόρος:

«Ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπουργό Άμυνας, είπε ο Νίκος Κοτζιάς στο ΚρήτηTV για τα όσα συνέβησαν στο Υπουργικό, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω».

Ωστόσο, όπως φαίνεται από την πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Χρήστος Σπίρτζης κάθεται μόλις 4 θέσεις μακρυά απο τον Πάνο Καμμένο και είναι δύσκολο να μην άκουσε τον σχετικό διάλογο.

Πέντε θέσεις μακριά από τον Πάνο Καμμένο ήταν ο Χρήστος Σπίρτζης στο υπουργικό

Πέντε θέσεις μακριά από τον Πάνο Καμμένο ήταν ο Χρήστος Σπίρτζης στο υπουργικό