“Ξεκατινιάσματα” και “γκανγκστερικές απειλές” χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου:

  • Η προφυλάκιση του κ. Παπαντωνίου δε θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις – δεν ήταν κάποιο γεγονός που ξάφνιασε. Το μόνο σίγουρα που μπορεί κάποιος να καταλογίσει στον κ. Σημίτη είναι η επιλογή των προσώπων που απάρτιζαν την κυβέρνησή του.
  • Το δόγμα Πολάκη δεν αφορά στη δικαιοσύνη, αλλά στην ανάγκη του να κερδίσει τις εκλογές.
  • Η Ελλάδα αποσβολωμένη παρακολουθεί το «ξεκατίνιασμα» μεταξύ πρώην και νυν Υπουργών. Καθώς και τις «γκανγκστερικές» απειλές ενός Προέδρου κόμματος ότι θα «τελειώσει» τους βουλευτές του, όχι ότι θα τους διαγράψει.
  • Είναι «τσαπατσούλικος» ο τρόπος άσκησης εξωτερικής πολιτικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πρώτα προχωράς σε ενέργειες και μετά ανακοινώνεις. Δηλώνει αδυναμία να προβαίνεις σε ανακοινώσεις, τις οποίες στη συνέχεια αναιρείς.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=1Ab0IyEXRZQ&feature=youtu.be