(Βίντεο)-Πόλεμος για τα κιλά της Χρηστίδου: Το σχόλιο Παπανώτα για την εμφάνισή της και οι απαντήσεις δηλητήριο

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια και τα υπονοούμενα των δημοσιογράφων της εκπομπής Happy Day για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ηταν χθες το πρωί όταν καθώς προβαλλόταν ένα βίντεο με δηλώσει της Σίσσυς Χρηστίδου, το πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή… τρωγόταν επί ώρα να κάνει κάποιο σχόλιο για την εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Ενώ το καθυστέρησαν για ώρα, εν τέλει, Παπανώτας και ο Χρήστος Βαρθαλίτης είπαν ότι μοιάζει με την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία είναι γνωστή για την πληθωρική της εμφάνιση.

Τα όσα ειπώθηκαν χθες στην εκπομπή της Τσιμτσιλή έχουν ως εξής:

«Μάλλον έκοψε το τσιγάρο δεν εξηγείται . Και μαγειρεύει πολύ καλά για τα παιδάκια. Όταν μαγειρεύεις δοκιμάζεις» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να τα μαζέψει ανεπιτυχώς. «Η Σίσσυ από τότε που τη θυμάμαι ποτέ δεν ήταν το καχεκτικό αδύνατο κορίτσι. Δηλαδή τη βλέπεις, μπορεί να είναι και σε μια φάση που έχει πάρει δυο κιλάκια παραπάνω, αλλά δεν περνούσε ποτέ το πρότυπο της Κέιτ Μος, της πολύ αδύνατης. Έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ακούσει από μέλος της παρέας της: «Δεν θα την κατηγορήσουμε επειδή πήρε 2 ή 5 κιλά αν είναι δυνατόν». Όχι, αν είναι δυνατόν, φυσικά δεν την κατηγόρησε κανείς, απλά ένιωσαν την ανάγκη να αφιερώσουν τον τηλεοπτικό τους χρόνο να διερευνήσουν το «μυστήριο» πίσω από τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Είναι όμορφη! Εμένα μου θύμισε κάποια όταν είδα το πρόσωπο. Εκεί το μακιγιάζ και το μαλλί όπως πέφτει» είπε ο Χρήστος Βαρθαλίτης με τον Δημήτρη Παπανώτα να συμφωνεί εξηγώντας ότι είναι και παρουσιάστρια στο ίδιο κανάλι με τη Σίσσυ και τη Σταματίνα να αναρωτιέται: «Ποια καλέ; Την Καινούργιου;». Και όλοι να γελούν με την τεράστια «αστοχία» της και να προσπαθούν να την κάνουν να καταλάβει δίνοντας της στοιχεία για να λύσει τον γρίφο καθώς αναρωτιούνταν αν θα έπρεπε να αποκαλύψουν το όνομα ή όχι. Τελικά ο Χρήστος Βαρθαλίτης είπε: «Να πούμε ή να μην πούμε; Εγώ θα το πω (όχι μην το πεις ακούστηκε από μέρα), στο πρόσωπο στο μακιγιάζ και στο μαλλάκι μου θυμίζει τη Ζαρίφη» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Έλα ρε παιδιά, όχι». «Μπορεί να έκοψε το τσιγάρο γιατί κι εγώ τώρα που το έκοψα μοιάζω στην Ζαρίφη» είπε γελώντας ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι πλέον το πράγμα είχε ξεφύγει. «Έλα τώρα, λοιπόν» είπε και συμπλήρωσε: «Φιλιά στη Σίσσυ. Μην τους ακούς Σισσάκι μου, είσαι μια χαρά και καλά να ξεκινήσεις» με τον Χρήστο Βαρθαλίτη να ακούγεται από μέσα: «Είναι πανέμορφη» και τον Δημήτρη Παπανώτα να συμπληρώνει «Μα τα είπαμε αυτά».

 

Σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε το έλα να δεις από σχόλια.

Αρχικά τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day  φαίνεται πως εκνεύρισαν τον κουμπάρο της παρουσιάστριας, Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος αντέδρασε με ένα κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη σειρά του, έδωσε τη δική του απάντηση στον Παύλο Σταματόπουλο…

Η ανάρτηση του Σταματόπουλου:

Και η απάντηση του Παπανώτα:

Αργότερα, ήρθε και η παρέμβαση Μαραντίνη, μέσω Instagram»:

«Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.

Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.

Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!», έγραψε ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους! Θ.

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Η κόντρα δεν έμεινε εκεί, μεταξύ των εμπλεκομένων, αλλά πήρε διαστάσεις… τηλεοπτικής σύρραξης, καθώς στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στάθηκαν άλλες εκπομπές που πήραν το μέρος της.

Στο πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την προβολή του βίντεο και την απάντηση του συνεργάτη της Χρηστίδου,ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: «Είναι θλιβερό! Τι είναι αυτά τα λόγια; Τα βρίσκω άκρως ρατσιστικά σχόλια. Όποιος δεν έχει τη σιλουέτα της Ζιζέλ δεν βγαίνει στην τηλεόραση; Άκρως ρατσιστικά σχόλια! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει την εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπό της, αλλά η απάντηση της “Σισσάκι είσαι μια χαρά” δεν μου άρεσε. Περίμενα να υπερθεματίσει. Λυπάμαι που το λέω. “Όποιος κόβει το τσιγάρο μοιάζει στη Ζαρίφη;”, τι είναι αυτό που ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση; Με δουλεύετε τώρα;».

Με τη σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ανάμεσα σε άλλα: «Εγώ θεωρώ ότι μάλλον το αστείο ξέφυγε. Είμαστε κανονικές γυναίκες, είτε έχουμε 5 κιλά παραπάνω, είτε μας αρέσει να τρώμε ή να μην τρώμε, δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού στην ελληνική τηλεόραση. Τέλος».