(Βίντεο)-Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στα σχόλια για τα κιλά της -Το πιο πρόστυχο είναι ότι…

Τα κιλά της Σίσσυς Χριστίδου απασχόλησαν πολύ τα πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών με τα σχόλια και τα υπονοούμενα να ποικίλουν.

Η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram απάντησε σε όλα όσα ακούστηκαν, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που την ενόχλησε δεν ήταν τόσο τα κακεντρεχή σχόλια για το βάρος της όσο το τι ειπώθηκε πως όλο αυτό έγινε ενόψει της πρεμιέρας της στο Open TV.

«Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι’ αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό. Αποφάσισα να μιλήσω αυτή τη φορά και θα το κάνω. Όμως θα μου επιτρέψετε να αφήσω την πρεμιέρα να περάσει και να το κάνω μετά. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!», πρόσθεσε.